20.01.2022
Розваги
eye 95

Вийшов перший трейлер мультсеріалу «Шоу Чашека!» по грі Cuphead

Шоу Чашека 2022

Netflix випустив перший трейлер мультсеріалу «Шоу Чашека!», заснованого на грі Cuphead. Ролик готує глядачів до шаленої пригоди Капхеда та його брата Магмена. За сюжетом імпульсивному і неймовірно активному Капхеду раптом стає дуже нудно.

Герой хоче веселощів та захоплюючих пригод! Капхед умовляє свого спокійнішого і дуже обережного брата Магмена вирушити у велику подорож. Магмен боїться натрапити на неприємності, але Капхед просто прагне знайти на свою чашку-голову проблем. Довго шукати неприємностей братам не доводиться. Герої потрапляють до одного зловісного парку атракціонів, де відбувається якась чортівня. Як виявляється, тут мешкає хитрий диявол, який хоче поласувати душами чарівних чашок. Проте брати не мають наміру здаватися – вони дадуть відсіч негіднику та захистять не лише себе, а й інших відвідувачів парку. Однак одним протистоянням з дияволом справа не обмежиться. Ці хлопці знайдуть інші неприємності.

Так, у ролику, наприклад, можна побачити лютого дракона, з яким героям теж треба розібратися, поки той не накоїв лиха.

Гра Cuphead стала справжнім хітом серед геймерів, які її люблять і одночасно ненавидять за складний і інколи божевільний геймплей.

Netflix сподівається, що популярність Cuphead зробить «Шоу Чашека!» успішним. І у шоу є всі шанси стати хітом – глядачі, напевно, оцінять яскраву ретро-анімацію на кшталт мультфільмів 1930-х років і підбадьорливий гумор.

Прем'єра мультсеріалу «Шоу Чашека!» намічена на 18 лютого.

Читати також


up