Як отримати швидкий кредит без дзвінків

Як отримати швидкий кредит без дзвінків

Кредитуватися так складно… Всі ці черги, довідки, пошуки поручителів. Поки підготуєшся, зникне всіляке бажання брати позику. Прикро, та в деяких випадках без неї не обійтися. А що, коли існує можливість отримати швидкий кредит онлайн на карту без дзвінків? Це чудово! Така пропозиція заощадить чимало часу та задовольнить клієнта, який не любить спілкуватися.

Отримання швидкого кредиту без дзвінків стало можливим завдяки появі мікрофінансових організацій. Хоча деякі з них телефонують клієнтам для обговорення деталей угоди, але переважна більшість не передбачає спілкування. Заявки перевіряються та схвалюються автоматично, без участі людини, а щоб підписати договір, достатньо зазирнути на пошту й використати електронний підпис, чи скористатися кодом з смс. Як бачите, для кредитування дзвінки не потрібні.

Як отримати швидкий кредит

Щоб взяти позику без єдиного дзвінка, для початку варто знайти кредитора. На платформі bystrocash ви побачите безліч актуальних пропозицій. Щоб звузити вибір, визначтеся з тим, що саме вам потрібно. Для початку слід визначити суму та тривалість кредитування. Це дозволить відняти значну частину варіантів. Для прийняття ж остаточного рішення, слід ознайомитися з умовами кредитування більш детально. Вони можуть відрізнятися:

  • вимогами до позичальника;
  • особливостями розрахунку за угодою;
  • можливістю пролонгації чи дострокового закриття позики;
  • кількістю та видами кредитних продуктів тощо.

Зваживши всі «за» та «проти», оберіть кредитора, котрий схвалює заявки без дзвінка. Щоб зорієнтуватися, яку суму доведеться йому сплатити за період користування позикою, скористайтеся кредитним калькулятором. Він допоможе підібрати розмір позики та тривалість кредитування. В ньому ж відобразиться загальна сума, яку слід буде повернути, й дата завершення кредитування. Використовувати онлайн-платформи для вибору МФО дуже зручно, адже вони всі зосереджені в одному місці. Це дає можливість порівняти варіанти та дізнатися більш детальну інформацію, витрачаючи на це мінімум часу.

Обравши мікрофінансову організацію, переходьте до реєстрації на її офіційному сайті. Це дуже просто. Зазвичай потрібно внести номер телефону та смс з кодом, яка прийде на нього. Іноді потрібно вказати адресу електронної пошти. В особистому кабінеті споживач заповнює анкету. Це швидко. Потрібно додати особисті дані – інформацію з ІПН та паспорта, а також контакти й реквізити банківської картки. Останню скоріше за все доведеться верифікувати. Для цього на її рахунку має бути хоча б кілька гривень, які заблокуються, а потім знову стануть доступними, після завершення процесу, що також не передбачає особистого спілкування з менеджером.

Під час заповнення заявки можливо доведеться зробити фотографії документів та прикріпити їх. Це потрібно для перевірки інформації й підтвердження, що позику бере саме конкретний позичальник. Обов’язково заповнюйте всі вільні поля, що збільшить ваші шанси на отримання кредиту онлайн. Відправте заявку та очікуйте на результат. У разі її схвалення, після підписання угоди, гроші будуть зараховані впродовж кількох хвилин.

Читати також


up