Кредит до зарплати: умови, вимоги, процедура отримання

Кредит до зарплати: умови, вимоги, процедура отримання

В житті будь-якої людини подекуди виникають ситуації, коли не вистачає грошей. Інколи вони необхідні для якихось конкретних цілей (покупки техніки, оплати послуг тощо), а буває й так, що просто немає за що доживати місяць. В такому випадку доводиться брати гроші в борг. Якщо у вас немає можливості взяти необхідну суму у родичів або знайомих, непоганим варіантом може стати «кредит до зарплати».

Що таке кредит до зарплати?

Якщо ви точно знаєте, що в певний день попереду вас чекає надходження заробітної платні, при цьому ви потребуєте грошей вже сьогодні, можна взяти кредит на невелику суму з метою виплатити борг протягом 1-го або кількох місяців. Це і є кредит до зарплати.

Приклад? Будь-ласка. Оформити позику відповідного формату можна за посиланням https://finx.com.ua/sallary, де є можливість отримати кредит до зарплати в класичному вигляді – без довідки про доходи, в режимі онлайн, дуже швидко та зручно.

Кожен, хто відповідає умовам мікрокредитування, може отримати позику до 5 тис. грн. з терміном погашення 5 міс. Максимальна сума та строк дії договору можуть бути різними залежно від конкретного МФО.

Як отримати кредит до зарплати?

Процедура оформлення позики дуже проста та зрозуміла. Якщо вам потрібен кредит до зарплати і ви розглядаєте МФО як найвірогідніше джерело, потрібно відповідати деяким вимогам (вони переважно стосуються базових юридичний та статусних аспектів).

Отже, що потрібно для отримання кредиту до зарплати:

  • бути українським громадянином;
  • бути повнолітнім (від 18 років);
  • мати при собі особисті документи (паспорт + ІПН);
  • мати актуальну банківську картку (банк має бути резидентом української фін. системи);
  • не бути судимим та не мати проблем із законом.

Звідси неважко зрозуміти, що для оформлення кредиту непотрібно надавати довідку про доходи. Також МФО не стане перевіряти вашу кредитну історію (в деяких випадках це має велике значення).

Процедура оформлення позики

Якщо необхідно оформити кредит до зарплати, необхідно пройти реєстрацію на сайті МФО та створити Особистий кабінет. Саме там потрібно буде вказати паспортні дані та реквізити банківської картки.

Далі робимо наступне:

  • вибираємо в онлайн калькуляторі суму кредиту та кількість платежів;
  • надсилаємо заявку на розгляд (нажимаємо кнопку під калькулятором);
  • чекаємо на відповідь (5-10 хв.);
  • отримуємо повідомлення.

Якщо кредит затверджено, вам зателефонують і повідомлять про це. Далі необхідно буде підписати договір в електронній формі, після чого гроші будуть зараховані на вашу банківську картку.

Читати також


up