07-02-2022 Розваги 152

Стеллан Скашгорд підтвердив 2 сезон «Андора» та розкрив, коли стартують зйомки «Дюни 2»

Стеллан Скашгорд 2022

Зірка майбутнього серіалу «Андор» Стеллан Скашгордпідтвердив, що шоу отримає щонайменше два сезони. Також актор розкрив, коли стартують зйомки фільму «Дюна 2» Дені Вільнева.

«Андор» поверне на екрани улюбленого фанатами «Зоряних війн» Касіана Андора у виконанні Дієго Луни з фільму «Бунтар один. Зоряні війни: Історії».

Disney+ ще не розкрив плани на майбутнє шоу, але, схоже, пригода героя буде довгою. В інтерв'ю Dagens Nyheter Скашгордсказав, що «Андор» матиме 2 сезон. За словами актора, зйомки продовження «Андору» та його іншого галактичного проекту «Дюна 2» відбудуться влітку та восени 2022 року: «У липні ми приступимо до “Дюни 2”. А восени прийде час другого сезону серіалу “Андор” із "Зоряних війн"».

Про дату прем'єри 1 сезону «Андора» Стеллан Скашгордне розповів. Очікується, що серіал стартує наприкінці 2022 року.

Серіал розповість про пригоди Кассіана під час формування Повстання. Як розповів у вересні 2021 року Дієго Луна, у шоу буде багато знайомих шанувальникам героїв.

«Дюна 2» стане адаптацією другої половини роману Френка Герберта. Пол Атрейдес (Тімоті Шаламе) після приєднання до фременів продовжить свою велику подорож Арракісом. Герой повинен зіграти важливу роль у війні з Домом Харконненів. На чолі війська ворогів стоїть підступний барон Володимир Харконнен, до ролі якого повернеться Стеллан Скашгорд.

Прем'єра фільму «Дюна 2» запланована на 18 жовтня 2023 року.


Читати також