06-02-2022 Розваги 147

«Людина-павук: Додому шляху нема» вийде на стрімінгу Starz протягом півроку

Людина-павук: Додому шляху нема

«Людина-павук: Додому шляху нема» вийде на стрімінговому сервісі Starz, а не на Disney+ як інші картини Marvel.

Згідно з інформацією Deadline, фільм з'явиться на стрімінгу протягом півроку. За словами генерального директора Starz Джеффрі Гірша, за допомогою такого успішного проекту сервіс зможе перемістити фокус аудиторії на оригінальні шоу Starz.

Протягом 52 тижнів компанія планує вибудовувати навколо «Додому шляху нема» потік контенту, який переміщатиме увагу користувачів з одного шоу на інше. Зараз «Людина-павук: Додому шляху нема» продовжує лідирувати у прокаті і є найкасовішим фільмом Sony за всю історію.

Картині також вдалося стати одним із десяти фільмів, які досягли позначки 1 мільярд доларів у міжнародному прокаті.

«Людина-павук: Додому шляху нема» - американський супергеройський фільм, заснований на коміксах видавництва Marvel Comics про однойменного персонажа. Фільм спродюсований Marvel Studios і Columbia Pictures, спільно з Sony Pictures Entertainment як дистриб'ютором. Є двадцять сьомою в рамках Кіновсесвіту Marvel, і четвертою стрічкою в Четвертій фазі. Є продовженням фільму «Людина-павук: Повернення додому» (2017) та «Людина-павук: Далеко від дому» (2019). Режисер фільму: Джон Воттс, сценаристи: Кріс Маккенна та Ерік Соммерс, до головної ролі повернеться Том Голланд у ролі Пітера Паркера / Людини-павука, а також Зендая, Джон Фавро, Джейкоб Баталон, Маріса Томей, Джеймі Фокс та з'явиться Бенедикт Камбербетч.



Читати також