06-02-2022 Розваги 141

На нових кадрах та відео зі зйомок бойовика «Джон Уік 4» Кіану Рівз веселиться

Джон Уік 4

З'явилися нові кадри та відео зі зйомок довгоочікуваного бойовика «Джон Уік 4». На знімках Кіану Рівз між дублями веселиться і просто добре проводить час.

Новими фото поділився портал Daily Mail. На них Рівз, який повернувся до ролі кілера Джона Уїка, ходить у діловому костюмі на засніженій вулиці Нью-Йорка. Актор вирішує трохи розважитись – несподівано застрибує на перила та ковзає по них. По Рівзуі не скажеш, що йому холодно.

Також на знімках засвітився Ієн Мак-Шейн – виконавець ролі власника готелю «Континенталь» Вінстона. Актор кудись прямує разом із учасниками знімальної групи. У руках у Мак-Шейна, мабуть, сценарій фільму.


Зважаючи на все, команда проекту працює над якоюсь спільною сценою Уїка та Вінстона.

Фанатам, напевно, дуже цікаво дізнатися, що збираються обговорити герої з огляду на події «Джона Уіка 3». Наприкінці третьої частини Вінстон зрадив Уїка і навіть спробував вбити героя. Уїка врятували люди Короля «Боулера» (Лоренс Фішберн), який у майбутньому фільмі допоможе героєві у протистоянні з Правлінням Кланів та Вінстоном.

Возз'єднання Уїка та Вїнстона у фыльмі буде напруженим. До акторського складу стрічки ще увійшли Хіроюкі Санада, Кленсі Браун та Білл Скарсгард.

Прем'єра фільму «Джон Уік 4» Чада Стагелські запланована на 24 березня 2023 року.

Джон Уік 4

Джон Уік 4



Читати також