05-02-2022 Розваги 756

Новини кіно за тиждень. 5.2.2022

Новини кіно за тиждень. 5 лютого 2022 року

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Приємного читання.

Вийшов трейлер чергового бойовика за участю Брюса Вілліса

A Day to Die 2022

У мережі з'явився трейлер чергового бойовика за участю Брюса Вілліса під назвою A Day to Die.

Як і у більшість останніх проектів актора, новий фільм зроблено за перевіреною схемою, де зірка «Міцного горішка» відпрацьовує свій гонорар, проводячи на знімальному майданчику лише кілька днів.

Екранними партнерами Вілліса цього разу виступили Кевін Діллон («Антураж») та Френк Грілло («Перший месник: Протистояння»).

У центрі сюжету — відставний військовий офіцер Коннер Конноллі (Діллон), дружину якого викрадає безжальний наркобарон із вимогою викупу в розмірі 2 мільйонів доларів.

На збір цієї суми протагоністу відведено лише добу, тому зволікати не можна. Розуміючи складність ситуації, він вирішує зібрати команду колишніх товаришів по службі і організувати низку зухвалих пограбувань. А Вілліс втілив образ корумпованого начальника поліції, з яким у головного героя особисті рахунки.

За режисуру картини відповідає Вага Міллера («Пекло на кордоні», «Червона річка»). Сценарій написали Реб Беррі та Скотт Маллас, автори екшену The Tracker з Дольфом Лундгреном.

До решти акторського ансамблю увійшли Джанні Капальді, Джонні Месснер, Вернон Девіс, Брук Батлер, Олександр Кейн та Аспен Кеннеді Вілсон.

A Day to Die планують випустити у платних онлайн-кінотеатрах США вже 4 березня.

Серіал «Ейфорія» із Зендеєю продовжили на 3 сезон

Ейфорія 3

HBO продовжив драматичний серіал «Ейфорія» із Зендеєю у головній ролі на 3 сезон.

2 сезон «Ейфорії» стартував у січні, проте продовження хіта HBO вже показує чудові рейтинги. Як пише Variety, перший епізод залучив понад 13 мільйонів глядачів на всіх платформах HBO. А кожну нову серію фанати активно обговорюють у соціальних мережах, піднімаючи «Ейфорію» до найпопулярніших тем.

Виконавчий віце-президент HBO Programming Франческа Орсі відзначила, що творець «Ейфорії» Сем Левінсон, Зендая, а також усі актори та учасники знімальної групи підняли серіал до 2 сезону на ще більш високий рівень.

У HBO щасливі продовжувати працювати з командою: «Сем, Зендея, всі актори та знімальна група "Ейфорії" підняли другий сезон на надзвичайні висоти, кинувши виклик оповідальним нормам та візуальній формі, зберігаючи при цьому свою душу. Для нас велика честь працювати з цією обдарованою, дико талановитою командою. Ми так схвильовані, що продовжимо нашу подорож із ними у третьому сезоні».

Серіал «Ейфорія» розповідає про юну наркоманку Ру Беннет (Зендея), яка намагається позбавитися залежності і знайти своє місце у світі. У 1 сезоні дівчина познайомилася з Джулс Вон (Гантер Шефер), завдяки якій їй стало легше керувати своїми почуттями та контролювати бажання повернутися до наркотиків. Проте у фіналі сезону Джулс покинула місто, після чого Ру зірвалася.

У 2 сезоні Ру продовжила боротися із залежністю - проте на її шляху до тверезості почали виникати нові труднощі. При цьому Ру вирішила налагодити відносини з Джулз, що повернулася.

Водночас у житті Медді (Алекса Демі), Нейта (Джейкоб Елорді) та Кессі (Сідні Свіні) виникли нові проблеми.

Прем'єра 5-го епізоду 2 сезону серіалу «Ейфорія» намічена на 7 лютого.

Стартували зйомки фільму «Мег 2» із Джейсоном Стейтемом

Мег 2

Офіційно стартували зйомки фільму «Мег 2». До ролі рятувальника Військово-морських сил США Джонаса Тейлора повернувся Джейсон Стейтем.

Вже стало відомо, під якою назвою вийде сіквел. Як пише Variety, продовження хіта 2018 року називатиметься «Meg 2: The Trench», що можна перекласти як «Мег 2: Глибоководна западина».

В оригіналі перша частина називається просто The Meg, а в Україні фільм отримав назву «Мег: Монстр глибини». Цілком можливо, у такому разі в український прокат продовження вийде як «Мег: Монстр глибини 2».

Про сюжет «Мег 2» поки що не повідомляється.

Проте назва натякає, що Джонас зіткнеться з морським чудовиськом із незвіданих глибин океану – чи навіть кількома. Можливо, герою під час нової пригоди доведеться зробити ще глибше занурення.

До сиквелу повернеться не лише Джонас. Очікується, що у новому фільмі з'явиться океанограф Сюїн Чжан, роль якої виконає Лі Бінбін. Сценаристами виступатимуть автори оригіналу Дін Георгаріс, Джон Гобер та Еріх Гобер.

Режисерське крісло займе Бен Вітлі – прийшов на зміну постановнику оригіналу Джону Тертлтаубу.

«Мег: Монстр глибини» отримав змішані відгуки, але фільм все одно став успішним - заробив понад 530 мільйонів доларів за бюджету в розмірі 130 мільйонів.

Якщо і сіквел виявиться хітом, то, можливо, Warner Bros. адаптує усі книги циклу Стіва Альтена.

Девід Лінч зіграє у новому фільмі Стівена Спілберга

Девід Лінч спілберг 2022

Девід Лінч зіграє одну з ролей у новому фільмі Стівена Спілберга The Fabelmans («Фабельмани»), повідомляє Variety.

Для Лінча та Спілберга це буде перша спільна робота. Якого саме персонажа належить втілити Лінчу на екрані, творці фільму поки що не розкривають. За неофіційними даними від редактора порталу The Playlist та кінокритика Родріго Переса, Лінчу дістанеться роль режисера та автора знаменитих голлівудських вестернів Джона Форда

Фігура Форда для Спілберга була вкрай важливою: він уперше зустрів режисера, коли був 15-річним підлітком. Після розмови з ним Спілберг вирішив стати постановником.

Про зміст стрічки мало що відомо, повідомляється лише, що сценарій, написаний Спілбергом, частково автобіографічний.

Крім Лінча у фільмі зіграють Мішель Вільямс та Сет Роген. Стрічку планується випустити у прокат у листопаді 2022 року.

Девід Лінч відомий насамперед як режисер та сценарист, серед робіт якого «Людина-слон», «Синій оксамит», «Малхолланд Драйв» та «Твін Пікс». Як актор він брав участь у серіалі «Твін Пікс». Лінч також з'являвся у кількох короткометражних фільмах та озвучував одного з героїв мультсеріалу «Шоу Клівленда».

Останній на сьогодні фільм Стівена Спілберга — «Вестсайдська історія» — вийшов на екрани в грудні 2021 року. Стрічка вже отримала нагороду Голлівудської асоціації іноземної преси як найкраща комедія/мюзикл і, як очікується, претендуватиме на Оскар.

Хлоя Морец і Джозеф Гордон-Левітт зіграють у трилері White Night про «різанину в Джонстауні»

Хлоя Морец і Джозеф Гордон-Левітт зіграють у трилері White Night. Новини кіно 2022

Хлоя Морец та Джозеф Гордон-Левітт приєдналися до акторського складу трилера White Night.

Як повідомило видання Deadline, Джозеф втілить на екрані образ лідера секти «Храм народів» Джима Джонса, а Хлої дісталася роль Дебори Лейтон, яка займала високе місце в ієрархії культу.

Сюжет фільму напише Вільям Вілер («Привид у броні»), а режисером значиться Ганні Севітські («Касл-Рок», «Чорне дзеркало»).

Реальний Джим Джонс був американським проповідником та лідером деструктивної секти «Храм народів». 18 листопада 1978 року сектанти разом із самим Джимом та його дружиною вчинили масове самогубство — загинуло 918 людей. За офіційною версією, всі ці люди добровільно випили отруту. Проте є й конспірологічна теорія, за якою сектантів убили спецслужби США, оскільки напередодні трагедії члени цієї громади запросили у СРСР політичного притулку.

Дебора Лейтон, чию роль виконає Хлоя Морец, виявилася однією з тих, що вижили і пізніше написала книгу спогадів «Спокуслива отрута», яка і лягла в основу фільму.

Зйомки стартують цієї весни. Раніше про зйомки стрічки про Джима Джонса оголосила кінокомпанія MGM. У їхній картині проповідника має зіграти Леонардо Ді Капріо.

Розамунд Пайк зіграє в трилері про смертельну хворобу, яка вражає найбагатших і найвпливовіших людей

Розамунд Пайк зіграє в трилері про смертельну хворобу. Новини кіно 2022

Режисер обіцяє провокаційний та емоційний фільм.

Розамунд Пайк, яка прославилася після виходу на екрани загадкової драми «Загублена», готується до зйомок у черговому проекті.

Як повідомляє видання Deadline, актриса відіграє головну роль у трилері на тему пандемії «Грип для багатих» (Rich Flu).

Серед продюсерів стрічки - Пабло та Хуан де Діос Ларраїни.

«Грип для багатих» розповість про дивну хворобу, яка вражає найбагатших і найвпливовіших людей на планеті. Спочатку жертвою вірусу стають мільярдери, потім мультимільйонери, а згодом під загрозою опиняється кожен, хто нажив хоч якийсь статок.

А поки все населення планети панікує, навколо стає дедалі більше незатребуваних товарів, володіння якими тепер загрожує небезпекою.

Режисером проекту виступить Гальдер Гастелу-Уррутія, а в написанні сценарію йому допоможе Педро Ріверо, з яким вони раніше працювали над фільмами «Психонавти, забуті діти» та «Платформа».

Гастелу-Уррутія вже прокоментував майбутню співпрацю з Пайком: «"Грип для багатих" - це величезна сага, повна поворотів, перешкод та сюрпризів. Але насамперед це складна та провокаційна емоційна подорож у глибини людської душі та до вершин нашого славного самопотворства. Тільки актриса зі сміливістю та розумом Розамунд Пайк могла втілити цей фільм у життя».

Офіційної дати прем'єри «Грип для багатих» поки що не має.

Маколей Калкін готує автобіографічний документальний серіал про кризу середнього віку

Маколей Калкін готує автобіографічний документальний серіал. Новини кіно 2022

Відправною точкою для нього став твіт до 40-річчя актора.

Нещодавно зірка дилогії «Один вдома» Маколей Калкін переступив 40-річний рубіж, і, схоже, у зв'язку з цим у артиста виникло чимало запитань. Подумати над ними він вирішив на очах широкої аудиторії — як повідомляє видання Dedaline, зараз у розробці у продюсерської компанії Lightbox знаходиться документальний серіал «Криза середнього віку Маколея Калкіна» (Macaulay Culkin's Midlife Crisis).

Відправною точкою для створення шоу стала публікація, якою Калкін поділився у Twitter у серпні 2020 року. Тоді актор, якого багато хто пам'ятає виключно як винахідливого і бешкетного Кевіна, на честь свого дня народження розмістив саркастичний пост, де нагадав людям про те, що всі старіють.

«Гей, хлопці, хочете відчути себе старими? Мені 40. Ласкаво просимо».

Публікація зібрала понад 3 мільйони лайків, тому стало зрозуміло, що тема дорослішання справді затребувана в аудиторії.

За інформацією Deadline, у документальному серіалі Калкін ставитиме ті ж питання, що й будь-яка інша людина, яка зіткнулася з процесом старіння. Артист досліджує сприйняття старіння у суспільстві, яке одержимо молодістю, поговорить про успіх та його критерії, а також про те, як з роками не втратити смак до життя.

Офіційної дати прем'єри «Криза середнього віку Маколея Калкіна» поки що не має.

Зірка «Хлопаків» зіграє у новому фільмі Гая Річі з Джейком Джилленголом

Зірка «Хлопаків» зіграє у новому фільмі Гая Річі. Новини кіно 2022

Акторський склад фільму Гая Річі про Афганістан отримав поповнення. До нього увійшли Дар Салім («Пекло»), Ентоні Старр («Хлопаки»), Олександр Людвіг («Голодні ігри»), Джейсон Вонг («Джентльмени»), Боббі Шофілд («Не дихай 2»), Шон Сагар («Джентльмени») та Емілі Бічем («Круелла»), повідомляє Deadline.

Зйомки тільки-но стартували в Іспанії.

Салім виконає провідну роль афганського перекладача Ахмеда, який ризикує своїм життям заради героя Джилленгола. Ролі інших акторів поки що не розголошуються.

Джилленгол грає сержанта Джона Кінлі, який перебуває у своєму останньому відрядженні в Афганістані. Разом з місцевим перекладачем Ахмедом він досліджує регіон, коли їхній підрозділ потрапляє в засідку. Кінлі та Ахмед залишаються єдиними, хто вижив — перекладач ризикує своїм життям, щоб урятувати солдата. Повернувшись на територію США, Кінлі стає відомо, що Ахмеда та його родину не вивезуть до Америки, як їм обіцяли. Вирішивши врятувати друга та віддячити йому, сержант повертається до зони бойових дій, щоб забрати Ахмеда та його сім'ю до того, як місцеві ополченці доберуться до них першими.

Річі зніме картину за сценарієм, написаним у співавторстві з Айваном Еткінсоном та Марном Девісом.

Після фільму «Месники Фінал» Наташа з'явилася живою на нових кадрах

Після фільму «Месники Фінал» Наташа з'явилася живою на нових кадрах. Новини кіно 2022

У мережі з'явилися нові кадри, на яких після фільму «Месники: Фінал» від Marvel показали живу Чорну вдову (Наташу Романову) у виконанні актриси Скарлетт Йоганссон (Scarlett Johansson).

Новим кадром із живою Чорною вдовою поділилася художниця з костюмів Джані Теміме (Jany Temime), виклавши його у себе в Instagram.

Скарлетт Йоганссон (Scarlett Johansson)

На викладеному знімку жива Наташа Романова, яка загинула під час подій фільму «Месники: Фінал», стоїть у своєму бойовому костюмі.

Варто зазначити, що кадр, яким поділилася Джані Теміме, є першою приміркою актриси Скарлетт Йоганссон костюму Чорної вдови з однойменного фільму.

«Перша примірка Скарлет Йоганссон свого костюму. Яскраво, потужно, красиво. Вона чудова», - написала художниця з костюмів. На опублікованому знімку Скарлетт Йоханссон стоїть у чорному костюмі, який схожий на ті, що Чорна вдова носила у всіх фільмах Marvel, включаючи «Месники: Фінал».

На фото, до того ж, можна побачити одягнені підлокітники, наплічники та щитки для гомілки. Варто зазначити, що у самому фільмі «Чорна вдова» костюм Наташі Романової був змінений. Багато в чому це стосується деталей, які з'явилися на костюмі. Крім того, трохи змінилися і кольори. Проте костюм все ще дуже схожий на той, у якому Чорну вдову, що загинула у фільмі «Месники: Фінал», глядачі могли бачити у однойменному фільмі «Чорна вдова».

Героїня акторки Скарлетт Йоганссон загинула під час подій фільму «Месники: Фінал». Проте остання поява Наташі Романової у фільмах MCU трапилася у картині «Чорна вдова». При цьому недавно з'являлася інформація, з якої стало відомо, що Скарлетт Йоганссон працює зі студією Marvel над якимось секретним проектом.

Вийшли перші тизери фільмів «Ножі наголо 2», «Енола Холмс 2» та «Сіра людина» з вусатим Крісом Евансом

Netflix випустив відео з тизерами фільмів, що вийдуть у 2022 році. У ролику є промо картин «Ножі наголо 2», «Енола Холмс 2», «Проект Адам», «Школа Добра і Зла», «Сонна Країна», «Сіра людина» з вусатим Крісом Евансом та інших новинок року.


Промо у Netflix дуже незвичне та яскраве! У ролику герої розмовляють із глядачами та запрошують зануритися у світ кіно. Забавно, що на цю фішку звертає увагу Енола Холмс у виконанні Міллі Боббі Браун – сестра Шерлока (Генрі Кавілла) каже, що зазвичай лише вона ламає четверту стіну.

Також у промо є і повноцінні сцени з фільмів. «Ножі наголо 2» розповість про нову справу Бенуа Бланка (Деніел Крейг) – з першої частини повернеться лише він, решта героїв нові. Слідчий поїде розслідувати вбивство в сонячну Грецію. У каст ще увійшли Кейт Гадсон, Едвард Нортон та Дейв Батіста.

У детективі «Енола Холмс 2» чарівна Енола з книг Ненсі Спрінгер теж займеться новим інтригуюим розслідуванням. У першому фільмі героїня знайшла зниклу матір Юдорію (Гелена Бонем Картер) та розкрила глобальну змову. Сіквел, напевно, покаже ще більш захоплюючу пригоду.

У центрі сюжету наукової фантастики «Проект Адам» опиниться мандрівник у часі Адам (Раян Рейнольдс). Герой вирушить у минуле, щоб урятувати майбутнє. Йому в цій пригоді допоможуть він сам у дитинстві (Вокер Скобелл) та його батько (Марк Руффало) – теж із минулого.

Фентезі «Школа Добра та Зла» відправить глядачів у чарівний світ із книг Сомана Чайнані. Картина розповість про учнів та вчителів школи, в якій навчають добру та злу. У казці побували Шарліз Терон та Керрі Вашингтон.

А в «Сонній Країні» ми поринемо у казковий всесвіт коміксів «Малюк Немо в Сонній Країні». За сюжетом дівчинка на ім'я Немо (Марлоу Барклей) вирушить у містичну країну мрій, щоб знайти зниклого батька. Їй у пошуках допоможе ексцентричний рогатий злочинець у виконанні Джейсона Момоа.

Серед казкових фентезі та захоплюючих детективів знайшлося місце і бадьорому бойовику «Сіра людина». Адаптація роману Марка Гріні стане найдорожчим фільмом Netflix, і вже по одному тизеру видно, що творці вклалися в екшен. Бойовик покаже напружене протистояння колишнього оперативника ЦРУ Корта Джентрі (Раян Гослінг) та його підступного ворога із ЦРУ Ллойда Генсена (Кріс Еванс).

Режисер «Бетмена» планує запустити кіновсесвіт Бетмена

Режисер «Бетмена» планує запустити кіновсесвіт Бетмена. Новини кіно 2022

Режисер і сценарист «Бетмена» Метт Рівз заявив, що фільм, можливо, запустить кіновсесвіт Бетмена.

За його словами, майже всі персонажі картини можуть отримати персональні серіали.

Роберт Паттінсон, який грає Бетмена, ще в грудні 2021 сказав, що «Бетмен» може запустити нову трилогію про Темного лицаря.

Після першого «Бетмена» вийдуть серіали про поліцію Готема та Пінгвіна (Колін Фаррелл).

Рівз в інтерв'ю What's On натякнув, що це лише початок створення великої франшизи: «З самого початку я хотів створити окремий всесвіт Бетмена - "Бетверс". Ми створили світ, який видається дуже широким. Наша версія [світу Бетмена] виглядає свіжою, новою та відмінною від того, що було раніше».

Як також зізнався Рівз, фільм у якийсь момент розробки здавався таким довгим, що захотілося зробити з нього серіал. Команді проекту було важливо запустити всесвіт саме фільмом, тому Рівз намагався вмістити історію у формат повнометражного кіно.

Автор додав, що багато героїв фільму можуть повернутися з більш повними історіями в серіалах, які вже обговорюються: «Я завжди відчував, що є напрямки, в яких можна заглибитись у деталі [історії] з усіма цими персонажами, зосередитися на них у багатій новелістичній манері. Для цього чудово підходить формат стрімінгу. У нас є плани щодо цього, але я не можу сказати вам, як це буде реалізовано. Все залежить від реакції глядачів [на фільм]».

«Бетмен» розповість про початок шляху Брюса Вейна як Бетмена. Однак це не історія походження – герой уже два роки захищає Готем від злочинців. Темному лицарю доведеться зіткнутися з хитромудрим вбивцею Загадник (Пол Дано).

Прем'єра фільму «Бетмен» DC намічена на 3 березня.

Вийшов трейлер першого епізоду нового сезону «Південного парку»

Comedy Central представила трейлер першого епізоду 25-го сезону комедійного мультсеріалу «Південний парк».

Прем’єра нової серії анімаційного шоу відбудеться 2 лютого.


Перший епізод нового сезону називатиметься «День піжами». У ньому учням четвертого класу заборонять брати участь у шкільному святі «День піжами» через неповагу до вчителя.

Логічно, що діти, абсолютно незадоволені таким станом справ, а Картман взагалі шаленіє.

Протягом останніх двох років в ефір виходили лише два спеціальні випуски Південного парку, присвячені пандемії COVID-19: The Pandemic Special та South ParQ Vaccination Special.

Двадцять п'ятий сезон шоу запустить «Південний парк» повноцінно вперше з 2019 року.

У першому трейлері 4 сезону мультсеріалу «Розчарування» Бін бореться за королівство

Мультсеріал «Розчарування». Бін бореться за королівство. Трейлер. Новини кіно 2022

У Мережі з'явилися перший трейлер і новий постер 4 сезону мультсеріалу «Розчарування» Netflix від Метта Грейнінга.

Ролик натякає на напружену битву нової королеви Дрімландії Бін за трон.

Після подій 3 сезону Бін повернеться до Дрімландії та оголосить себе новою королевою. Проте чи всі жителі королівства приймуть правительку?


Більше того, у Бін з'являться нові вороги. Підступні зрадники хочуть усунути Бін з престолу і завоювати королівство. Героїні доведеться битися за право бути королевою Дрімландії.

Бін хоче покращити королівство та захистити свій народ від лиходіїв. Вона зробить все можливе, щоб удосконалити та зберегти Дрімландію. І в новій пригоді Бін знову допоможуть її вірні друзі – Елфо та демон Люцик. Щоправда, спочатку їм потрібно возз'єднатися – герої розділилися наприкінці 3 сезону.

У синопсисі 4 сезони «Розчарування» натякнули, що в нових серіях будуть розкриті деякі таємниці про минуле Дрімландії.

Крім того, у 4 сезоні може вирішитись доля королівства.

Бін, Елфо і Люцик опиняться в різних куточках казкового світу – від глибин Пекла до хмар Раю. Герої також заглянуть у зачарований ліс, божевільні будинки, монастирі та інші таємничі місця.

Скільки триватиме мультсеріал «Розчарування», поки не уточнюється.

Після трилогії «Світ Юрського періоду» можуть вийти нові фільми всесвіту

Трилогія «Світ Юрського періоду». Нові фільми всесвіту. Новини кіно 2022

Продюсер трилогії «Світ Юрського періоду» Френк Маршалл заявив, що після фінальної третьої частини серії «Домініон» може вийти ще більше фільмів всесвіту «Парк Юрського періоду» Стівена Спілберга.

Маршалл у 2020 році розповів Collider, що «Світ Юрського періоду: Домініон» покладе «початок нової ери».

Після подій «Світу Юрського періоду 2» динозаври почали жити серед людей на материку. Як сподівається продюсер, вони залишаться надовго.

У новому інтерв'ю /Film у Френка Маршалла запитали, чи буде після «Домініону» більше фільмів франшизи. Продюсер відповів, що у планах все ще є нові картини: «Я думаю, що “Домініон” завершить цю трилогію, але ми не спочиваем на лаврах. Ми обговоримо, яким буде майбутнє. У нас є чудовий серіал “Крейдовий табір” на Netflix. Ми, очевидно, хочемо знімати якісні, добрі фільми з хорошими історіями, великими сценаристами та режисерами».

Маршалл згадав мультсеріал всесвіту «Світ Юрського періоду: Крейдовий табір», який вже має чотири сезони. Цілком можливо, таким чином продюсер дав зрозуміти, що шоу ще довго йтиме.

Можливо, фанатам варто очікувати й на інші серіали.

Режисер і сценарист «Світ Юрського періоду: Домініон» Колін Треворроу влітку 2021 року розповів /Film, що у фіналі трилогії особлива увага буде приділена темі конфлікту між людьми та динозаврами. За його словами, цей конфлікт не такий простий, як здається на перший погляд.

Зважаючи на все, у потенційних сиквелах глядачам покажуть щось більше, ніж чергові битви людей та динозаврів.

Прем'єра фільму «Світ Юрського періоду: Домініон» намічена на 9 червня.

Netflix розкрив дату прем'єри фільму «Проект Адам» із Раяном Рейнольдсом

Дата прем'єри фільму «Проект Адам».  Раян Рейнольдс. Новини кіно 2022

Netflix розкрив дату прем'єри фільму «Проект Адам» із Раяном Рейнольдсом та показав нові кадри

Netflix оголосив дату прем'єри довгоочікуваного науково-фантастичного фільму «Проект Адам» із Раяном Рейнольдсом у головній ролі.

Також сервіс опублікував нові кадри.

Так, на сторінці Netflix у Twitter написали, що фільм «Проект Адам» режисера Шона Леві («Дуже дивні справи», «Персонаж») вийде 11 березня.

До посту сервіс прикріпив зворушливий коментар Рейнольдса про проект: «Жоден фільм, яким я коли-небудь займався, не відображав моє життя так, як це робить “Проект Адам”».

Компанію актору на знімках складають Марк Руффало, Зої Салдана, Дженніфер Гарнер та Вокер Скобелл.

Руффало та Гарнер зіграли батька та матір Адама, а Скобелл – Адама у дитинстві.

Салдані, мабуть, дісталася роль напарниці та коханої Адама.

Адам постане у фільмі мандрівником у часі з майбутнього. За сюжетом герой вирушить у минуле та об'єднається з 13-річною версією себе, щоб урятувати майбутнє.

Під час справи Адаму належить примиритися з минулим. Адаму допоможе його батько, який є блискучим фізиком. І ця зустріч буде надзвичайно емоційною, оскільки батько Адама помер.

Демі Мур та Маргарет Кволлі зіграють у феміністському горорі «Субстанція»

Демі Мур та Маргарет Кволлі зіграють у феміністському горорі «Субстанція». Новини кіно 2022

Universal Pictures та Working Title Films затвердили Демі Мур та Маргарет Кволлі («Прибиральниця: Історія матері-одиночки») на головні ролі у новому фільмі «Субстанція».

Сценаристкою та режисеркою виступить Коралі Фаржа, відома за «Помстою».

Це буде перший студійний проект французької постановниці, яка дебютувала у 2017 році.

Сюжет поки що не розкривається, але проект описується як феміністський боді-горор. Зйомки мають стартувати у Парижі у травні цього року.

Сама Фаржа також займається продюсуванням картини разом із Тімом Беваном.

Інші подробиці, включаючи дату виходу фільму в прокат, поки що не розкриваються.

Це буде перша співпраця Демі Мур та Маргарет Кволлі.

Бенедикт Камбербетч та Лора Дерн зіграють у фільмі про майбутнє без сну

Бенедикт Камбербетч та Лора Дерн зіграють у фільмі про майбутнє без сну. Новини кіно

Бенедикт Камбербетч та Лора Дерн зіграють у фільмі про майбутнє без сну

Видання Deadline повідомило, що у картині Morning Джастіна Кузеля зіграють Бенедикт Камбербетч, Лора Дерн та Ноа Джуп.

Актори отримають головні ролі.

Сюжет стрічки розповість про недалеке майбутнє, у якому люди вирішують відмовитися від сну на користь продуктивності. Людство навіть придумало штучне сонце, але не всі жителі радіють такому розвитку подій. Настає заколот.

Сценарій Morning написав Сем Стайнер. Продюсерами стануть Ліа Кларк та Адам Екланд.

Зйомки фільму мають стартувати у 2022 році.

Його дата виходу поки що невідома.

Вийшов трейлер горору «Прокляті»

Прокляті 2022

На YouTube опубліковано доволі похмурий та атмосферний трейлер британського фільму жахів «Прокляті» (The Cursed, раніше картина називалася Eight for Silver).

Стрічка була представлена минулого року на Санденсі та у лютому виходить у прокат за кордоном. Коли фільм побачать українці, ще не зрозуміло.

Дія розгортається у ХІХ столітті і замішана на циганському проклятті, яким жорстоко помстилися барону Лорану, що влаштував локальний геноцид. У лісах на його землях раптово з'являються кровожерливі звірі.

Режисер, сценарист, оператор та продюсер фільму – номінант премії «Оскар» Шон Елліс («Антропоїд», «Відображення»). У ролях - Бойд Голбрук («Логан»), Келлі Райллі («Справжній детектив»), Алістер Петрі («Сексуальна освіта»), Найджел Беттс («Доктор Хто») Стюарт Боуман («Гранчестер»).

Зірка «Трилогії Корнетто» повідомив про можливу нову роботу з Едгаром Райтом

з Едгаром Райтом Новини кіно

Через десять років режисер Едгар Райт, можливо, знову збере зірок «Трилогії Корнетто» Саймона Пегга та Ніка Фроста.

У бесіді з Comicbook, присвяченій майбутньому анімаційному фільму «Льодовиковий період: Пригоди Бака», Саймон Пегг розповів про нову потенційну співпрацю з Райтом: «Нам з Едгаром потрібно просто упорядкувати наші графіки, щоб ми знову могли писати разом» - розповів Пегг в інтерв'ю. – «Ми обговорюємо нові ідеї і якісь із них відзначаємо. Але, очевидно, він зараз дуже зайнятий, і я дуже зайнятий. Це не схоже на старі часи, коли ми просто намагалися, щоб нас помітили, і мали все для цього. Тепер усе трохи складніше».

Пегг зазначив, що йому всім серцем хочеться повернутися до роботи з Едгаром та Ніком, оскільки вони є старими друзями, які можуть проводити більше часу один з одним.

Трилогія «Три смаки «Cornetto»»

Після фінального фільму трилогії — «Кінець світу», який вийшов ще 2013 року, — Пегг та Фрост разом знялися у серіалі Amazon «Шукачі правди» 2020 року. Райт же за останнє десятиліття випустив обласканого критиками «Малюка на драйві» 2017 року та два повнометражні фільми у 2021-му: «Минулої ночі в Сохо» та «Брати Sparks».

Чутки: «Джокер 2» знімуть у 2023 році

Джокер 2 2023 зйомки

З'явилися чутки, що у 2023 році стартують зйомки фільму «Джокер 2». До ролі Джокера/Артура Флека має повернутися Хоакін Фенікс.

Мережею вже давно ходять чутки, що у хіта 2019 «Джокер» за коміксами DC буде сіквел. Фільм виявився досить успішним, та й кінцівка у нього була відкрита. І тепер пов'язаний із Warner Bros. інсайдер повідомив порталу Heroic Hollywood, що студія вже отримала першу чернетку сценарію. Уточнюється, що виробництво «Джокера 2» планують запустити десь 2023 року.

У 2019 році випливла інформація, що розпочалася розробка «Джокера 2». Її досить швидко спростували, проте галас навколо потенційного сиквела не вщух. Сам Хоакін Фенікс у жовтні 2021 року дав зрозуміти The Playlist, що продовження справді можуть зняти.

За словами актора, в історії Артура є ще багато чого цікавого: «Я не знаю [чи буде сіквел]. Це цікавий хлопець [Джокер]. Є щось, що ми могли б з ним провернути. Ми могли б його вивчати. Але я не знаю, що буде насправді».

Про сюжет можливого «Джокера 2» не знає навіть інсайдер Heroic Hollywood.

Однак у 2020 році стало відомо, що, можливо, у фільмі покажуть втечу Джокера з лікарні для душевнохворих злочинців Аркхем. І якщо сіквел і справді буде, то їм, швидше за все, займеться режисер та сценарист першої частини Тодд Філліпс.

Вийшов трейлер серіалу Halo

Стрімінгова платформа Paramount+ представила перший трейлер до серіалу Halo, заснованого на однойменній серії відеоігор. Вихід проекту очікується у 2022 році.

Дія Halo відбувається у XVI столітті та описує протистояння людей та раси прибульців «Ковенант». Щоб отримати перевагу у війні, люди розпочинають виробництво високомодифікованих бійців-спартанців.

Одним із таких воїнів є головний герой Майстер Чіф Джон-117 (Пабло Шрайбер). Серіал з Halo перебував у розробці з 2013 року. Якийсь час до нього був прикріплений Стівен Спілберг як виконавчий продюсер. Згодом проект перейшов від Showtime до Paramount+.

Режисерами виступатимуть Джонатан Лібесман («Черепашки-ніндзя») та Отто Батхерст («Гострі картузи»). Точна дата прем'єри залишається невідомою.


Читати також