05-02-2022 Розваги 128

Вийшов трейлер чергового бойовика за участю Брюса Вілліса

A Day to Die 2022

У мережі з'явився трейлер чергового бойовика за участю Брюса Вілліса під назвою A Day to Die.

Як і у більшість останніх проектів актора, новий фільм зроблено за перевіреною схемою, де зірка «Міцного горішка» відпрацьовує свій гонорар, проводячи на знімальному майданчику лише кілька днів.

Екранними партнерами Вілліса цього разу виступили Кевін Діллон («Антураж») та Френк Грілло («Перший месник: Протистояння»).

У центрі сюжету — відставний військовий офіцер Коннер Конноллі (Діллон), дружину якого викрадає безжальний наркобарон із вимогою викупу в розмірі 2 мільйонів доларів.

На збір цієї суми протагоністу відведено лише добу, тому зволікати не можна. Розуміючи складність ситуації, він вирішує зібрати команду колишніх товаришів по службі і організувати низку зухвалих пограбувань. А Вілліс втілив образ корумпованого начальника поліції, з яким у головного героя особисті рахунки.

За режисуру картини відповідає Вага Міллера («Пекло на кордоні», «Червона річка»). Сценарій написали Реб Беррі та Скотт Маллас, автори екшену The Tracker з Дольфом Лундгреном.

До решти акторського ансамблю увійшли Джанні Капальді, Джонні Месснер, Вернон Девіс, Брук Батлер, Олександр Кейн та Аспен Кеннеді Вілсон.

A Day to Die планують випустити у платних онлайн-кінотеатрах США вже 4 березня.


Читати також