05-02-2022 Розваги 169

У першому трейлері серіалу «Останні дні Птолемея Грея» Семюел Л. Джексон виборює свою пам'ять

Семюел Л. Джексон 2022

Apple TV+ випустив перший трейлер майбутнього драматичного серіалу «Останні дні Птолемея Грея». Головну роль у шоу виконав Семюел Л. Джексон – він зіграв дідуся, який намагається відновити втрачені спогади.

«Останні дні Птолемея Грея» засновані на однойменному романі Волтера Мослі, який виступає сценаристом і продюсером серіалу.

У центрі сюжету літній чоловік із деменцією Птолемей Грей (Джексон), який має великі проблеми з пам'яттю. Герой майже не пам'ятає своє минуле і губиться в сьогоденні, через що найчастіше потрапляє в неприємні ситуації. Птолемея забули його родичі та друзі, тому він залишився без опікуна. А оскільки чоловікові стає все важче піклуватися про себе, його віддають під опіку сироти (Домінік Фішбек).

Водночас герої дізнаються про один курс лікування, який може покращити стан Птолемея та хоча б тимчасово повернути йому пам'ять. Старий вирішує ризикнути і записатися до лікаря (Волтон Гоггінс) на прийом. Лікування відбувається успішно – Птолемей згадує своє минуле. Герой почувається здоровою людиною і водночас починає шукати в куточках пам'яті шокуючі секрети про минуле і сьогодення. І ці таємниці можуть сильно вплинути на майбутнє.

Птолемей згадує, що одного разу його дядько вкрав і сховав скарб. Герой збирається якнайшвидше знайти скарб – поки йому не стало гірше.

Прем'єру серіалу «Останні дні Птолемея Грея» намічено на 11 березня.


Читати також