04-02-2022 Розваги 124

​Після фільму «Месники Фінал» Наташа з'явилася живою на нових кадрах

​Після фільму «Месники Фінал» Наташа з'явилася живою на нових кадрах. Новини кіно 2022

У мережі з'явилися нові кадри, на яких після фільму «Месники: Фінал» від Marvel показали живу Чорну вдову (Наташу Романову) у виконанні актриси Скарлетт Йоганссон (Scarlett Johansson).

Новим кадром із живою Чорною вдовою поділилася художниця з костюмів Джані Теміме (Jany Temime), виклавши його у себе в Instagram.

Скарлетт Йоганссон (Scarlett Johansson)

На викладеному знімку жива Наташа Романова, яка загинула під час подій фільму «Месники: Фінал», стоїть у своєму бойовому костюмі.

Варто зазначити, що кадр, яким поділилася Джані Теміме, є першою приміркою актриси Скарлетт Йоганссон костюму Чорної вдови з однойменного фільму.

«Перша примірка Скарлет Йоганссон свого костюму. Яскраво, потужно, красиво. Вона чудова», - написала художниця з костюмів. На опублікованому знімку Скарлетт Йоханссон стоїть у чорному костюмі, який схожий на ті, що Чорна вдова носила у всіх фільмах Marvel, включаючи «Месники: Фінал».

На фото, до того ж, можна побачити одягнені підлокітники, наплічники та щитки для гомілки. Варто зазначити, що у самому фільмі «Чорна вдова» костюм Наташі Романової був змінений. Багато в чому це стосується деталей, які з'явилися на костюмі. Крім того, трохи змінилися і кольори. Проте костюм все ще дуже схожий на той, у якому Чорну вдову, що загинула у фільмі «Месники: Фінал», глядачі могли бачити у однойменному фільмі «Чорна вдова».

Героїня акторки Скарлетт Йоганссон загинула під час подій фільму «Месники: Фінал». Проте остання поява Наташі Романової у фільмах MCU трапилася у картині «Чорна вдова». При цьому недавно з'являлася інформація, з якої стало відомо, що Скарлетт Йоганссон працює зі студією Marvel над якимось секретним проектом.


Читати також