04-02-2022 Розваги 124

Вийшли перші тизери фільмів «Ножі наголо 2», «Енола Холмс 2» та «Сіра людина» з вусатим Крісом Евансом

Вийшли перші тизери фільмів «Ножі наголо 2», «Енола Холмс 2» та «Сіра людина». Новини кіно 2022

Netflix випустив відео з тизерами фільмів, що вийдуть у 2022 році. У ролику є промо картин «Ножі наголо 2», «Енола Холмс 2», «Проект Адам», «Школа Добра і Зла», «Сонна Країна», «Сіра людина» з вусатим Крісом Евансом та інших новинок року.


Промо у Netflix дуже незвичне та яскраве! У ролику герої розмовляють із глядачами та запрошують зануритися у світ кіно. Забавно, що на цю фішку звертає увагу Енола Холмс у виконанні Міллі Боббі Браун – сестра Шерлока (Генрі Кавілла) каже, що зазвичай лише вона ламає четверту стіну.

Також у промо є і повноцінні сцени з фільмів. «Ножі наголо 2» розповість про нову справу Бенуа Бланка (Деніел Крейг) – з першої частини повернеться лише він, решта героїв нові. Слідчий поїде розслідувати вбивство в сонячну Грецію. У каст ще увійшли Кейт Гадсон, Едвард Нортон та Дейв Батіста.

У детективі «Енола Холмс 2» чарівна Енола з книг Ненсі Спрінгер теж займеться новим інтригуюим розслідуванням. У першому фільмі героїня знайшла зниклу матір Юдорію (Гелена Бонем Картер) та розкрила глобальну змову. Сіквел, напевно, покаже ще більш захоплюючу пригоду.

У центрі сюжету наукової фантастики «Проект Адам» опиниться мандрівник у часі Адам (Раян Рейнольдс). Герой вирушить у минуле, щоб урятувати майбутнє. Йому в цій пригоді допоможуть він сам у дитинстві (Вокер Скобелл) та його батько (Марк Руффало) – теж із минулого.

Фентезі «Школа Добра та Зла» відправить глядачів у чарівний світ із книг Сомана Чайнані. Картина розповість про учнів та вчителів школи, в якій навчають добру та злу. У казці побували Шарліз Терон та Керрі Вашингтон.

А в «Сонній Країні» ми поринемо у казковий всесвіт коміксів «Малюк Немо в Сонній Країні». За сюжетом дівчинка на ім'я Немо (Марлоу Барклей) вирушить у містичну країну мрій, щоб знайти зниклого батька. Їй у пошуках допоможе ексцентричний рогатий злочинець у виконанні Джейсона Момоа.

Серед казкових фентезі та захоплюючих детективів знайшлося місце і бадьорому бойовику «Сіра людина». Адаптація роману Марка Гріні стане найдорожчим фільмом Netflix, і вже по одному тизеру видно, що творці вклалися в екшен. Бойовик покаже напружене протистояння колишнього оперативника ЦРУ Корта Джентрі (Раян Гослінг) та його підступного ворога із ЦРУ Ллойда Генсена (Кріс Еванс).


Читати також