04-02-2022 Розваги 145

У тизері мультсеріалу за «Хлопаками» показали трьох Хоумлендерів

У тизері «Осатанілі» за «Хлопаками» показали трьох Хоумлендерів. Новини кіно 2022

У новому тизері мультсеріалу за «Хлопаками» показали трьох Хоумлендерів

Вийшов новий тизер мультсеріалу – спін-офа супергеройського хіта «Хлопаки». У ролику засвітилися одразу три версії лідера Сімки Хоумлендера.

Ролик виглядає як реклама мережі швидкого харчування всесвіту «Хлопаків» Vought a Burger. У рекламі йдеться, що в кафе можна скуштувати бургери з котлетами, які на 61% складаються з м'яса. Також Vought a Burger є чудовим місцем для відпочинку всією сім'єю. Хоча по ролику і не скажеш, що всім людям весело.

Vought a Burger – один із проектів Vought International. Зломовна організація має намір усіма силами переконати людство, що супергерої – добрі хлопці. І це кафе дозволяє людям стати ближчими до суперів. До реклами для привернення уваги навіть включили деяких супергероїв. Є і Лазерне Малятко з першого тизера. Трьох Хоумлендерів показали явно не лише заради жарту і як ще одне нагадування про те, наскільки сильно лідер Сімки себе любить.


Хоумлендери виконані у трьох стилях анімації – цілком можливо, і епізоди зовні відрізнятимуться один від одного.

Мультсеріал розкаже кілька окремих історій. Кожен епізод триватиме від 12 до 14 хвилин. Загалом очікується випуск 8 серій.

Творець «Хлопаків» Ерік Крипке виступає продюсером, а до сценаристів входить Сет Роген, який теж працює над оригінальним шоу.

Прем'єра мультсеріалу від Amazon Prime Video намічена на 4 березня.

Мультсеріал має підзаголовок Diabolical.


Читати також