04-02-2022 Розваги 154

​Оскар Айзек натякнув, чи буде у серіалу «Місячний лицар» 2 сезон

​Оскар Айзек натякнув, чи буде у серіалу «Місячний лицар» 2 сезон. Новини кіно 2022

Оскар Айзек натякнув, що майбутній серіал «Місячний лицар» Disney+ не матиме 2 сезону.

Як заявив актор, це міні-серіал на кшталт шоу «ВандаВіжен». Новими подробицями про проект Marvel Studios Айзек поділився у розмові з Джаредом Лето, влаштованою Variety.

Актори обговорили свої марвелівські ролі – Лето зіграв вампіра Майкла Морбіуса у фільмі «Морбіус» (прем'єра 24 березня). Айзек зізнався, що перед роботою над шоу він ніколи не чув про Місячного лицаря. І заразом актор підтвердив, що це буде обмежений серіал – тобто 2 сезон чекати, схоже, не варто: «Ніколи раніше не чув про Місячного лицаря, а я збирав комікси, коли був молодший. Але чув про Морбіуса. Я не знаю, яким був для тебе процес, тому що це художній фільм, а у нас обмежений серіал».

Хоча серіал «ВандаВіжен» не продовжили на 2 сезон, Багряна Відьма (Елізабет Олсен) повернеться у фільмі «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» (прем'єра 5 травня).

Ось і Місячний лицар може з'явитися в інших проектах Marvel. З усіх серіалів Marvel на Disney+ продовжили на 2 сезон поки що лише «Локі» та «А що як...?».

В інтерв'ю Оскар Айзек також розповів про переваги формату міні-серіалу. За його словами, автори отримали величезний простір для реалізації своїх ідей – багатосерійний проект дозволив їм глибоко поринути у свої фантазії. І творці «Місячного лицаря» не зазнавали тиску через необхідність створити проект із потенціалом заробити сотні мільйонів доларів.

Як додав Айзек, автори серіалів можуть ухвалювати дуже дивні та сміливі рішення, оскільки не так сильно залежать від фінансових питань, як творці фільмів.

У центрі сюжету серіалу «Місячний лицар» опиняється працівник сувенірного магазину Марк Спектор (Айзек), який страждає на проблеми з психікою. Усередині героя ніби живе інша особистість, яка рветься на волю. Якоїсь миті Марк отримує надздібності від єгипетського божества, після чого починає вести подвійне життя. Вдень він звичайний хлопець, а вночі – похмурий лінчувальник Місячний лицар.

Прем'єру серіалу «Місячний лицар» Джеремі Слейтера намічено на 30 березня.


Читати також