03-02-2022 Розваги 129

За детективом Стівена Кінга «Біллі Саммерс» про останню справу кілера знімуть серіал

​За детективом Стівена Кінга «Біллі Саммерс» знімуть серіал. Новини кіно 2022

Джей Джей Абрамс зніме міні-серіал за мотивами детективного роману Стівена Кінга «Біллі Саммерс».

Книга розповідає про останнє завдання професійного кілера, який зібрався піти у відставку.

Як повідомляє Deadline, сценарій для адаптації «Біллі Саммерса» напишуть автори бойовиків «Джек Річер 2: Не відступай» та «Останній самурай» Едвард Цвік та Маршалл Герсковіц. Режисером виступить Цвік. Абрамс продюсуватиме проект – він же був продюсером серіалів «Касл-Рок», «11.22.63» та «Історія Лізі» за Стівеном Кінгом.

Загалом планується випуск від 6 до 10 епізодів.

Уточнюється, що робота над проектом проходитиме швидко, тому, можливо, найближчими місяцями розкриють акторський склад і призначать дату початку зйомок.

У центрі сюжету книги «Біллі Саммерс» виявляється 44-річний найманець-убивця Біллі Саммерс, який хоче піти на пенсію. Герой береться за останню дуже вигідну роботу. Щоб провернути справу, Біллі необхідно проникнути в тихе містечко і прикинутися письменником-початківцем. Він облаштовується в офісі з чудовим видом на те місце, куди доставлять ціль – кілера Джоела Аллена, який має постати перед судом.

Джоел убив двох чоловіків під час гри у покер. Однак перед цим він скоїв багато інших убивств, тому для пом'якшення вироку найманець може здати деяких впливових замовників. Ось колишні роботодавці Джоела і замовили його. Згодом Біллі починає сильно сумніватися щодо цього завдання – герой не довіряє гангстерам, які його найняли. І в якийсь момент він розуміє, що хвилювався недаремно.

«Біллі Саммерс» надійшов у продаж у 2021 році, як і «Пізніше». Обидві книги стали бестселерами, тому їх швидко розібрали на адаптації. По «Пізніше» теж знімуть серіал – з Люсі Лью у головній ролі.


Читати також