02-02-2022 Розваги 104

Роберт Паттінсон заявив, що «Бетмен» натякне на сюжет сіквела

Бетмен сіквел

Зірки майбутнього «Бетмена» Роберт Паттінсон та Зої Кравіц розповіли, що фільм може отримати сіквел.

За словами акторів, у картині будуть серйозні натяки на сюжет продовження.

Після «Бетмена» HBO Max та Warner Bros. знімуть два серіали по всесвіту – про поліцію Готема та Пінгвіна/Освальда Кобблпоте (Колін Фаррелл).

У грудні 2021 року Паттінсон, який грає Бетмена/Брюса Вейна, заявив, що «Бетмен» може запустити нову трилогію. Тепер в інтерв'ю Total Film актор сказав, що наприкінці фільму покажуть інтригуючий момент, який натякне на «Бетмена 2».

Також Паттінсон пообіцяв, що фільм шокує глядачів: «Фільм тонально відрізняється від попередніх. Він сумний і досить зворушливий. Це дуже, дуже незвичайна історія про Бетмена, і мені важко уявити, як це потім виллється в серіал. Я маю на увазі, що в кінці є маленький момент на кшталт: "...і [хтось або щось] наближається!" При цьому фільм видається особистим. На мою думку, люди будуть шоковані тим, наскільки він інший».

Кравіц додала, що у «Бетмені» історія її героїні Селіни Кайл лише почнеться. Каже, у потенційному сіквелі Селіна може стати тією Жінкою-кішкою, яку знають фанати DC: «Як Селіна отримала свою силу і стала Жінкою-кішкою? Це подорож, яку мені справді цікаво досліджувати. Поки що це показано не до кінця [у першому фільмі]. Зазвичай Жінка-кішка дуже швидко проходить трансформацію. Тому мене дуже хвилює емоційна подорож героїні на той момент, коли вона робить вибір стати цією людиною».

«Бетмен» розповість про початок шляху Брюса як Бетмена. За сюжетом герой лише два роки захищає Готем від бандитів.

Головним лиходієм виступить Загадник/Едвард Нігма (Пол Дано).

Прем'єра фільму «Бетмен» Мета Рівза намічена на 3 березня.


Читати також