02-02-2022 Розваги 156

​Режисер «Червоного повідомлення» екранізує гру Dungeons & Dragons

​Режисер «Червоного повідомлення». Гра Dungeons & Dragons. Новини кіно 2022

Режисер фільму Netflix «Червоне повідомлення» Роусон Маршалл Тербер поставить телевізійну адаптацію популярної фентезійної гри Dungeons & Dragons.

Як повідомляє Deadline, режисер очолить розробку серіалу, а також напише сценарій до пілотного епізоду та зрежисує його.

Виробництвом шоу займеться компанія eOne.

Ще в листопаді президент компанії з глобального телебачення Майкл Ломбардо повідомляв, що адаптація Dungeons & Dragons для телебачення була одним з головних фокусів для eOne після покупки Hasbro, чиїм продуктом спочатку і була гра, що екранізується.

Поки невідомо, на якій платформі транслюватиметься шоу, але джерела Deadline повідомляють, що, можливо, проектом та всіма його відгалуженнями займатиметься Netflix, на якому вже давно транслюються інші проекти за участю Тербера.

Роусон Маршалл Тербер — сценарист, продюсер і режисер комедійного бойовика «Червоне повідомлення» з Двейном Джонсоном, Раяном Рейнольдсом та Галь Гадот у головних ролях.

Фільм став найпопулярнішим на Netflix за весь час існування стрімінгу.

Dungeons & Dragons — фентезійна настільна рольова гра, в якій люди, ельфи, орки та інші фантастичні істоти воюють між собою та полюють на скарби.

За час свого існування гра зібрала армію шанувальників чисельністю понад п'ятдесят мільйонів.


Читати також