01-02-2022 Розваги 96

​За грою American McGee's Alice знімуть серіал

​За грою American McGee's Alice знімуть серіал. Новини кіно 2022

За культовою пригодницькою грою American McGee's Alice від Electronic Arts знімуть серіал.

Сценаристом та продюсером шоу виступить автор перших двох «Людей Ікс» та фільму «Хранителі» Девід Гейтер, який також працював над серіалом «Монахиня-воїн».

Як пише The Hollywood Reporter, права на адаптацію American McGee's Alice придбала компанія Ted Field's Radar Pictures.

Сервіс, який покаже серіал, поки не вибрано.

Проект перебуває в стадії розробки. Гейтер у захваті від можливості працювати над серіалом з American McGee's Alice. Він дуже хоче передати атмосферу безумного переосмислення казок «Аліса в Країні чудес» та «Аліса в Задзеркаллі» Льюїса Керролла: «Серія ігор American McGee's Alice – це новаторське переосмислення класичної казки. Гра переносить вас у серце дивної версії Країни чудес і кидає світло у темні куточки, які світ ніколи не бачив. Я дуже радий представити цей світ безумства та чудес світовій аудиторії».

Проект прокоментували і на офіційній сторінці American McGee's Alice у Twitter: «Ми натякали на великі новини – і ось вони якраз готові до китайського Нового року, року Тигра. Давайте зробимо це, Девіде Гейтер».

American McGee's Alice розповідає похмуру версію класичних історій про Алісу. За сюжетом у будинку Аліси сталася пожежа, яка забрала життя її батьків. Сама дівчинка в момент інциденту перебувала у Країні чудес. Трагедія сильно вплинула на свідомість героїні, яка вважала себе винною у смерті рідних. Аліса кілька років лікувалася в психіатричній клініці, після чого повернулася в Країну чудес, яка стала страшним і небезпечним місцем.

Перша частина American McGee's Alice вийшла 2000 року, а друга Alice: Madness Returns – 2011-го. В даний час триває розробка третьої гри Alice: Asylum.


Читати також