01-02-2022 Розваги 99

​Зйомки 2-го сезону серіалу «Локі» можуть стартувати влітку 2022 року

​Зйомки 2-го сезону серіалу «Локі» можуть стартувати влітку 2022 року. Новини кіно 2022

Влітку 2022 року у Великій Британії можуть стартувати зйомки 2 сезону серіалу «Локі» Disney+.

До своїх ролей у нових серіях повернуться Том Гіддлстон та Софі Ді Мартіно.

Інформація про виробництво 2 сезону «Локі» з'явилася на сайті кастингів Backstage. Уточнюється, що зйомки розпочнуться влітку на кіностудії Pinewood.

Очікується, що відділ кастингу очолять Сара Фінн, Кріста Гузар, Жаклін Галлахер, Грегорі Корн та Лорі Шей, які працювали і над першим сезоном.

Marvel Studios та Disney поки не підтвердили плани запуску зйомки 2 сезону влітку. Backstage пише, що бог бешкетності Локі (Гіддлстон) у нових епізодах продовжить досліджувати мультивсесвіт.

Також на сайті Локі назвали непостійним лиходієм, отже, мабуть, герой зробить ще багато суперечливих вчинків.

Хоча після подій першого сезону Локі дуже зміниться. Наприкінці 1 сезону Локі та його альтернативна версія Сільві (Мартіно) зустрілися із засновником Управління тимчасовими змінами (УТЗ) «Тим, хто залишається» (Джонатан Мейджерс). Сільві вбила керівника, тому розгалуження мультивсесвіту не було зупинено. А Локі перекинуло в УТЗ іншої реальністі.

У серпні 2021 року Том Гіддлстон розповів, що у 2 сезоні Локі напевно вирушить у мультивсесвітню подорож, щоб знайти Сільві: «Я не думаю, що Локі перестане шукати Сільві. Він відчуває, що припустився помилки, і він викладеться на повну, щоб усе виправити».

У нових серіях «Локі» розкажуть про великі наслідки мультивсесвітнього буму – найімовірніше, покажуть нові альтернативні реальності. Можливо, на шоу якось вплинуть події фільмів «Людина-павук: Додому шляху нема» та «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» (прем'єра 5 травня), де теж йдеться про мультивсесвіт.

А в майбутньому фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» з'явиться альтернативний «Той, хто залишається» – його зліша версія Канг Завойовник.

Прем'єру картини чекаємо 28 липня 2023 року.


Читати також