Де замовити футболку з власним принтом?

замовити футболку з власним принтом

Персоналізований одяг в останні роки став справжнім модним хітом. В епоху мережевих магазинів, що продають однакові речі по всьому світу, багато людей шукають способи виділитися з натовпу. Ідеальним рішенням є друк на футболках Київ. Персоналізований одяг можна замовити на сайті сувенірної компанії «ОтпечатОК».

Футболка з оригінальним принтом – чому вона варта уваги?

Проходячи по будь-якому торговому центру, любителі моди й різних стилів розуміють, що їм гріх жалітися на брак одягу. Однак знайти дійсно оригінальні речі, які б відповідали конкретним вимогам, надзвичайно складно. Хорошим виходом із ситуації може стати створення футболки з власним принтом (фото, малюнком, графікою, надписом або комбінацією усіх цих елементів). Кожен може сам вирішувати, як заявити про себе та носити одяг, якого немає більше ні в кого!

Цікаві ідеї для друку на футболці:

  • малюнок власної дитини;
  • фото домашнього улюбленця;
  • символіка улюбленого музичного гурту;
  • патріотична символіка;
  • філософський напис або цитата відомої людини;
  • будь-яка весела картинка з інтернету;
  • власна художня творчість.

Досить часто замовники принтів на футболках надихаються ідеями відомих дизайнерів і частково відтворюють або видозмінюють їх. Послуга друку на тканині дуже актуальна, коли треба нанести логотип фірми на одяг, який носитимуть працівники. А ще футболка з принтом – це неповторний подарунок з нагоди будь-якого свята.  

Як замовити футболку з принтом?

Для того, щоб урізноманітнити свій гардероб, створивши свою неповторну футболку, не обов’язково мати художні здібності або володіти графічними програмами. Макет вашої унікальної футболки допоможуть створити працівники компанії «ОтпечатОК». Достатньо озвучити їм свої побажання та надати графічні матеріали для обробки. Також можна з нуля створити ексклюзивний дизайн.

Друк малюнку або напису здійснюється на бавовняній футболці відомого бренду Fruit of the Loom. Колір і розмір футболки замовник обирає сам. Перевагою бавовни є повітропроникність і приємні тактильні відчуття при носінні. Універсальна конструкція футболки та якісна тканина від Fruit of the Loom гарантують, що надруковані елементи будуть чіткими та не знебарвляться після декількох прань. Сувенірна фірма «ОтпечатОК» пропонує створити високоякісну футболку за доступною ціною, а також гарантує своїм клієнтам швидке та надійне виконання замовлення.    


Читати також