Toyota RAV4 гібрид ‒ справжній міський житель

автівка Toyota RAV4 гібрид

Новий гібридний RAV4 поєднує в собі компактність, потужність та функціональність. Усе те, за що ми так любимо SUV. Корпорація з Японії інтегрувала в автомобіль велику кількість сучасних технологій, які виводять досвід керування на принципово новий рівень.

Придбати Toyota RAV4 гібрид в Києві можна в офіційному автосалоні японського виробника ‒ «Тойота Сіті Плаза». Тут ви можете замовити тест-драйв, техобслуговування або оригінальні запчастини за вигідними цінами.

Тойота РАВ4 гібрид: огляд і технічні характеристики

Нова модель Toyota RAV4 гібрид має стильний та елегантний дизайн, який також відрізняється агресивними спортивними елементами. І це не дивно, адже попри економні характеристики, цей SUV здатен забезпечити чудову швидкість, маневреність та керування для водія.

Більшість SUV призначена для використання в місті, але цей транспортний засіб чудово себе демонструє й поза його межами. Навіть на поганих дорогах RAV4 забезпечує високу стабільність та керованість.

Якщо говорити про технічні характеристики, то Toyota RAV4 оснащена 2,5 літровим гібридним двигуном. Потужність паливного ДВС складає 178 кінських сил, а електропривода ‒ 88 кінських сил. Автомобіль здатен розвинути максимальну швидкість у 222 кілометри на годину.

Якщо говорити про витрати палива, то тут усе залежить від режиму водіння. Їх існує 3 види:

  • міський ‒ витрати палива становлять 4,8 літра;
  • заміський ‒ 4,7 літра;
  • комбінований ‒ 4,7 літра.

Комплектації Тойота РАВ4

Комплектації Toyota РАВ4 Hybrid бувають різними, а саме:

  1. Active ‒ найпростіша комплектація, в яку вже інтегровано круїз контроль, сенсорні склоочисники та багато інших дрібничок для вашого комфорту.
  2. Lounge ‒ додатково оснащена підігрівом усієї площі лобового скла, сидіння оздоблено синтетичною шкірою, в двері багажного відсіку вмонтований електропривід.
  3. Style ‒ для тих водіїв, яким важливий зовнішній вигляд. Передбачені 18-дюймові легкосплавні диски, глянцеві чорні бампери та багато інших елементів, які роблять автомобіль стильним.
  4. Adventure ‒ для тих водіїв, які не люблять сидіти на місці, та хочуть скоріше вирушити в подорож.
  5. Premium ‒ максимальна комплектація автомобіля. Єдиний повнопривідний варіант, усі інші ‒ передньопривідні.

Вартість Toyota RAV4 гібрид залежить саме від комплектації. На сайті компанії «Тойота Сіті Плаза» ви можете детальніше дізнатися, що саме входить у кожну з них. Там же ви зможете придбати Тойота РАВ4 гібрид в Україні.


Читати також