Дротова чи бездротова: яку сигналізацію обрати?

сигналізація

Найголовніша характеристика будь-якої сигналізації — тип її з’єднання. Він буває дротовим або бездротовим. Вони однакові популярні, асортимент обох варіантів завжди великий, ціновий діапазон — різниться залежно від інших функцій, бренду, матеріалу. Проте останні роки клієнти магазинів систем безпеки все ж частіше обирають саме бездротові сигналізації. Розберемося, чому так відбувається.

Переваги бездротової сигналізації

Майже будь-яка сучасна людина з-поміж дротового домашнього телефону чи смартфону обере смартфон, між дротовими та бездротовими навушниками — бездротові. За тим же принципом обирають і бездротові сигналізації — зручність. Для такої сирени не потрібно тягнути довгі дроти, а керувати нею та усіма датчиками можна легко та просто — з того ж смартфону.

Крім того, дротові сигналізації потрібно вбудовувати у стіну, через що може постраждати ремонт, тож якщо клієнти схиляються до саме такого рішення — цю сигналізацію слід встановлювати ще на етапі робіт над квартирою чи будинком.

Нині бездротові сигналізації вже не дорожчі за дротові. Навпаки, клієнтам часто пропонують дешевші та якісніші варіанти. Вони естетичні та мінімалістичні, мобільні та прості у монтажі/під’єднанні, автономні, надійні, ефективні і до них можна під’єднувати кілька різних датчиків. Наприклад, в сигналізації Аякс є змога підключати датчики та камери через додаток, встановлений на смартфоні.

Найкращі бренди бездротових сигналізацій

Безперечним брендом-лідером бездротових рішень є український бренд Ajax Systems, який пропонує датчики, сигналізації, сирени, клавіатури, тривожні кнопки та охоронні комплекти. Його продукція — ефективна, стильна, лаконічна, якісна. Приємні ціни на товари Аякс на додачу до інших переваг змушують не лише українців, а й клієнтів з усього світу обирати бренд все частіше.

Також слід відзначити китайські бренди ​​Atis, Hikvision, Maks PRO та Tecsar. Їх поєднує бюджетність та висока якість, тож ці бренди давно вивели Китай до країн-лідерів із виробництва потужних систем безпеки. А ознайомитися з продукцією компаній детальніше, дізнатися ціни, характеристики та обрати свою ідеальну бездротову сигналізацію ви можете на сайті Bezpeka.club, який вже 5 років підбирає клієнтам ідеальні сигналізації для їх будинків, квартир та офісів.


Читати також