Як працює система «Свій-Чужий» для збирання врожаю

Свій-Чужий для збирання врожаю

Здавалося б, GPS моніторинг автопарку, залученого в зборі та перевезенні врожаю, сьогодні є стандартом. Однак це не зовсім так, і багато виробників агропродукції все ще вагаються щодо застосування такого рішення. Подекуди це пов’язано з тим, що інформація про всі переваги систем моніторингу та розпізнавання подається неповністю або не зовсім правильно. Сьогодні ми розвінчаємо найпоширеніші міфи про системи впізнавання та GPS моніторингу.

Міф 1: GPS моніторинг зібраного врожаю потрібен тільки в компанії з великим автопарком

Це неправда, оскільки моніторинг дає можливість попередити крадіжку незалежно від кількості залучених автомобілів, навіть якщо ваш автопарк складається лише з трьох-чотирьох одиниць техніки. Система свій чужий дуже корисна завдяки простоті створення звітів, відстеженню ТЗ та запобіганню протиправних дій завдяки миттєвим сповіщенням. Сповіщення надсилаються відповідним особам у разі:

  • відхилення транспорту від заданого маршруту,
  • незапланованих або занадто довгих зупинок,
  • спроб заблокувати або втрутитись у роботу системи моніторингу.

Міф 2: керувати системою впізнавання «Свій-Чужий» важко

Моніторингова система «Свій-чужий» дуже проста у використанні – нічого не потрібно встановлювати! Після додавання ТЗ у систему та задання необхідних параметрів моніторингу, інформація про будь-які порушення буде надходити у вигляді електронних листів, СМС-повідомлень або ж у Телеграм-бот. Звіти, які створює система після завершення роботи, надзвичайно зрозумілі, а в разі виникнення проблем клієнтам надається технічна підтримка.

Міф 3: у водіїв фіксовані маршрути, тому GPS моніторинг не потрібен

Фіксовані маршрути дозволяють оцінити, де знаходиться ТЗ і коли він досягне пункту призначення (вагової), але навіть на фіксованих маршрутах система розпізнавання свій чужий автоматично відстежує незначні відхилення, час проходження маршруту і швидкість руху. Навіть якщо маршрути однакові, програма порівняє результати кількох рейсів і допоможе виявити відхилення.

Міф 4: співробітники подумають, що керівництво компанії їм не довіряє

По-перше, людина, у якої чиста совість, не буде мати нічого проти системи моніторингу. Навпаки, чесний співробітник зацікавлений у тому, щоб швидко вивести на чисту воду тих, хто діє на шкоду компанії.

По-друге, водіям варто також представити переваги системи. Слід чітко пояснити, що таке рішення має підтримувати організаційну роботу офісу та дозволить поліпшити контакт між керівником автопарку та водіями.


Читати також