Реферальна програма Binance, або як збільшити свій кешбек від транзакцій

сервіс Cashback-Binance

Якщо ви збираєтесь здійснювати угоди у криптовалюті на біржі Бінанс, то маєте унікальну можливість повернення частини сплаченої комісії, а це можуть бути дуже добрі гроші. Для підключення до послуги на сайті https://cashback-binance.com не потрібно розкривати жодних ключів доступу, логінів, паролів тощо. Усі ваші активи залишаться під вашим контролем.

Скільки можна отримати у грошовому еквіваленті?

  • 30% від комісії за здійснення угод на ринку Spot,
  • 15% від комісії за здійснення угод

Все залежить від стилю вашої торгівлі та, звичайно, розміру ордера. Якщо ви торгуєте лише довгі позиції, то такий кешбек може бути незначним. Але якщо ви займаєтесь скальпінгом, то втрачаєте велику суму на комісії, от тоді кешбек може бути дуже суттєвим.

Для прикладу, ви використовуєте ордер 0.2 біткоїну і робите приблизно 50 ордерів на добу:

0.2(розмір ордера)*50(ордерів на добу)*30 днів*0,0015 (комісія)*0,3(відсоток повернення) = 0,135 біткоїна (приблизно $540 на місяць)

А тепер помножте це на 5, якщо у вас ордер 1 біткоїн. Погодьтеся, що це вже досить велика сума, особливо враховуючи, що вона ніяк не залежить від результату ваших торгів, тому що комісія платиться у будь-якому випадку, торгуєте ви в плюс чи мінус. Тож це ще й чудова страховка від не зовсім вдалих торгових місяців.

Як під’єднатися до сервісу Cashback-Binance?

  • Узгодження електронної пошти для нового облікового запису Бінанс (узгодити в особистих повідомленнях перші 4 літери вашої електронної пошти, з якої ви будете реєструватися на біржі. У кабінеті Cashback-Binance ваша адреса електронної пошти буде зображатися так: aabb***@***.com тому перші 4 літери повинні бути унікальні для кожного рефералу).
  • Реєстрація за реферальним посиланням, наданим в особистому повідомленні.
  • Поповнення депозиту на новому обліковому записі.
  • Торгівля у звичайному режимі.
  • Переказ 2 рази на місяць на вашу адресу 30% (15% Ф'ючерси) комісії, яку ви витратили.

Для отримання кешбеку вся комісія має бути нарахована за допомогою BNB, якщо у вас у статистиці є інші монети — то ці трейди НЕ будуть враховані!

Що б згодом не виникало непорозумінь – на сторінці облікового запису обов'язково відзначте галочку – Використовувати BNB і мати на балансі достатньо BNB (бажано від 3 BNB).

Чи ця система надійна, і чи можна їй довіряти?

Cashback-Binance засновано відомим у певних колах адміном vano, який також надає доступ до Premium_Moon каналу із сигналами для торгівлі, зокрема за допомогою торгового термінала Moon_Bot.


Читати також