31-01-2022 Розваги 113

Режисер Uncharted оцінив Тома Голланда у ролі Нейта Дрейка у фільмі «Незвідане»

Том Голланд

Дизайнер Uncharted 4: A Thief's End та режисер Uncharted: The Lost Legacy Курт Маргенау прокоментував Тома Голланда в ролі Нейтана «Нейта» Дрейка у майбутньому фільмі «Незвідане».

Учасник команди Naughty Dog дуже задоволений тим, що роль культового персонажа обрали саме Голланда. У новому інтерв'ю Games Radar Маргенау зізнався, що він та його колега, креативний директор Uncharted: The Lost Legacy та аніматор Uncharted 4: A Thief's End Шон Ескайг не брали участь у розробці «Незвідане». Вони насправді і фільм ще не бачили – поки що можуть оцінювати екранізацію лише за трейлерами.

Проте Курту Маргенау вже зрозуміло, що Том Голланд буде дуже крутим Нейтом Дрейком.

«Я дуже радий, що Том Голланд грає персонажа. [...]. Я такий схвильований. Нарешті фільм виходить! У нас є Uncharted на великому екрані і йому більше не збираються міняти режисерів, розробку більше не затягують. І я думаю, що Том Голланд – чудовий вибір. Вони надихалися іграми, тому дуже приємно, що фільм дістанеться великих екранів».

Фільм по Uncharted кілька разів відкладали, тому хвилювання Маргенау зрозуміти можна. Проте таке тривале виробництво дарує фанатам надію, що перший повнометражний фільм з улюбленої гри буде справді якісним

«Незвідане» - це приквел Uncharted, тому у фільмі Нейт такий молодий, а його друг і наставник Віктор «Саллі» Салліван (Марк Волберг) поки що ходить без вусів.

Проте вусатий Саллі теж буде в адаптації – можна не переживати. Фільм розповість про першу спільну пригоду Нейта та Саллі. Герої вирушать на пошуки легендарного скарбу, і їх намагатиметься випередити лиходій у виконанні Антоніо Бандераса.

Прем'єра фільму «Незвідане» Рубен Фляйшер запланована на 10 лютого.


Читати також