31-01-2022 Розваги 112

Сценарій фільму «Людина-павук: Додому шляху нема» підтвердив кумедну пасхалку до «Тора: Рагнарок»

Людина-павук: Додому шляху нема

Сценарій фільму «Людина-павук: Додому шляху нема» підтвердив, що кумедна сцена з реліквією в Санктум Санкторумі задумана авторами як пасхалка до «Тора: Рагнарок».

У «Людині-павуку: Додому шляху нема» було безліч крутих посилань – особливо до фільмів Сема Реймі та Марка Вебба про Людину-павука. І одну з пасхалок підтвердив сценарій фільму, який опублікувала Sony Pictures.

На 42 сторінці прямим текстом вказали, що це посилання до «Тору: Рагнарок». Йдеться про епізод у Санктум Санкторумі, в якому один учень тягнеться до крихкої реліквії. Врятувати реліквію не вдається – вона одразу розвалюється.

Схожий епізод був у «Торі: Рагнарок». У дужках після опису сцени вказали, що це та сама реліквія, яку Тор (Кріс Гемсворт) упустив у «Рагнароці».

На самому початку фільму «Тор: Рагнарок» Тор відвідує Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) у Санктум Санкторумі. Під час бесіди Тор вирішує оглянути реліквію з «Людини-павука: Додому шляху нема». У результаті артефакт розвалюється. Тор метушливо намагається виправити ситуацію, а Стрендж спокійно спостерігає за богом грому і зрештою зупиняє його.


Читати також