31-01-2022 Розваги 148

Зірка «Трилогії Корнетто» повідомив про можливу нову роботу з Едгаром Райтом

з Едгаром Райтом Новини кіно

Через десять років режисер Едгар Райт, можливо, знову збере зірок «Трилогії Корнетто» Саймона Пегга та Ніка Фроста.

У бесіді з Comicbook, присвяченій майбутньому анімаційному фільму «Льодовиковий період: Пригоди Бака», Саймон Пегг розповів про нову потенційну співпрацю з Райтом: «Нам з Едгаром потрібно просто упорядкувати наші графіки, щоб ми знову могли писати разом» - розповів Пегг в інтерв'ю. – «Ми обговорюємо нові ідеї і якісь із них відзначаємо. Але, очевидно, він зараз дуже зайнятий, і я дуже зайнятий. Це не схоже на старі часи, коли ми просто намагалися, щоб нас помітили, і мали все для цього. Тепер усе трохи складніше».

Пегг зазначив, що йому всім серцем хочеться повернутися до роботи з Едгаром та Ніком, оскільки вони є старими друзями, які можуть проводити більше часу один з одним.

Трилогія «Три смаки «Cornetto»»

Після фінального фільму трилогії — «Кінець світу», який вийшов ще 2013 року, — Пегг та Фрост разом знялися у серіалі Amazon «Шукачі правди» 2020 року. Райт же за останнє десятиліття випустив обласканого критиками «Малюка на драйві» 2017 року та два повнометражні фільми у 2021-му: «Минулої ночі в Сохо» та «Брати Sparks».


Читати також