31-01-2022 Розваги 117

Джейсон Момоа приєднався до акторського складу «Форсаж 10»

форсаж 10 момоа

Після повідомлень, що зірка «Аквамена» веде переговори про зйомки у сіквелі «Форсажу 10», Джейсон Момоа офіційно отримав невідому роль.

Подробиці сюжету майбутньої частини екшн-франшизи Universal поки не розголошуються, проте фільм стане першою частиною двосерійної історії, яка завершує основний цикл «Форсажу».

Він Дізель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Лудакріс та Сон Кан повернуться до «Форсажу 10» разом з новою учасницею серіалу Наталі Еммануель. Режисером обох частин фіналу «Форсажу 10» також стане Джастін Лін. Це буде його шостий досвід роботи за камерою франшизи після того, як він приєднався до фільму «Форсаж: Токійський дріфт».

Виробництво фільму «Форсаж 10» розпочнеться навесні цього року, і шанувальники франшизи отримають нову цікаву особу.

Офіційне оголошення про кастинг Момоа для «Форсажу 10» з'явилося через кілька годин після того, як почали з'являтися повідомлення, що зірка бойовиків веде останні переговори про приєднання до сіквела. Раніше джерела повідомляли, що Момоа претендує на одну з ролей лиходія у фільмі, хоча в деяких повідомленнях також зазначалося, що сценарій все ще знаходиться на ранній стадії і що його роль може бути десь між антагоністом і протагоністом.

Враховуючи, що останніми роками Момоа став частіше грати головних героїв, перспектива побачити його у ролі лиходія у франшизі «Форсаж» викликала певний ажіотаж серед глядачів. Запланована дата релізу картини призначена на 19 травня 2023 року.


Читати також