30-01-2022 Розваги 111

Чутки: «Джокер 2» знімуть у 2023 році

Джокер 2 2023 зйомки

З'явилися чутки, що у 2023 році стартують зйомки фільму «Джокер 2». До ролі Джокера/Артура Флека має повернутися Хоакін Фенікс.

Мережею вже давно ходять чутки, що у хіта 2019 «Джокер» за коміксами DC буде сіквел. Фільм виявився досить успішним, та й кінцівка у нього була відкрита. І тепер пов'язаний із Warner Bros. інсайдер повідомив порталу Heroic Hollywood, що студія вже отримала першу чернетку сценарію. Уточнюється, що виробництво «Джокера 2» планують запустити десь 2023 року.

У 2019 році випливла інформація, що розпочалася розробка «Джокера 2». Її досить швидко спростували, проте галас навколо потенційного сиквела не вщух. Сам Хоакін Фенікс у жовтні 2021 року дав зрозуміти The Playlist, що продовження справді можуть зняти.

За словами актора, в історії Артура є ще багато чого цікавого: «Я не знаю [чи буде сіквел]. Це цікавий хлопець [Джокер]. Є щось, що ми могли б з ним провернути. Ми могли б його вивчати. Але я не знаю, що буде насправді».

Про сюжет можливого «Джокера 2» не знає навіть інсайдер Heroic Hollywood.

Однак у 2020 році стало відомо, що, можливо, у фільмі покажуть втечу Джокера з лікарні для душевнохворих злочинців Аркхем. І якщо сіквел і справді буде, то їм, швидше за все, займеться режисер та сценарист першої частини Тодд Філліпс.


Читати також