29.01.2022
Розваги
eye 156

Для фільму «Володарі всесвіту» знайшли актора на роль Хі-Мена

Володар всесвіту 2022

Netflix вибрав актора на роль Хі-Мена для майбутнього фільму «Володарі всесвіту», заснованого на серії іграшок Mattel та мультсеріалі 1980-х.

Вже є подробиці сюжету. Як повідомляє The Hollywood Reporter, принца Адама, також відомого як Хі-Мена, зіграє зірка фільму «Вестсайдська історія» (2021) та серіалу «Американська історія жахів» Кайл Аллен. Актор замінив Ноя Сентінео з «Чорного Адама» (прем'єра 28 липня) та «Ангелів Чарлі» (2019), який залишив проект у 2021 році.

У центрі сюжету фільму «Володарі всесвіту» опиниться сирота на ім'я Адам. Юнак дізнається, що він є принцом, якому судилося стати рятівником однієї далекої країни. Герою необхідно в найкоротші терміни навчитися користуватися набутою надлюдською силою, щоб урятувати свій будинок від злого Скелета.

Зйомки фільму «Володарі всесвіту» мають стартувати вже влітку 2022 року. Режисерами виступатимуть Аарон та Адам Ні, які зняли пригодницьку комедію «Загублене місто» (прем'єра 7 квітня) та кримінальну комедію «Банда грабіжників».

Сценарій брати Ні написали разом із автором фільмів «Шан-Чі та легенда десяти кілець» та «Мортал Комбат» Дейвом Каллахемом.

Спочатку «Володарі всесвіту» мала зняти Sony Pictures, проте студія відмовилася від проекту. У результаті фільм перейшов Netflix, що дуже навіть доречно. Сервіс якраз активно розвиває всесвіт «Володаря всесвіту».

На платформі в 2021 році вийшли мультсеріали «Володарі всесвіту: Одкровення» Кевіна Сміта та «Хі-Мен та володарі всесвіту».

Читати також


up