28.01.2022
Розваги
eye 141

Вийшов трейлер другого сезону «Космічних сил»

Новини кіно 2022 космічні сили

Netflix показав трейлер другого сезону комедійного серіалу «Космічні сили». Прем'єра шоу відбудеться на стрім-сервісі 18 лютого 2022 року. У наступному сезоні команда космічних військ має довести свою цінність новій адміністрації, паралельно вирішуючи міжособистісні проблеми.

«Космічні сили» розповідають про видатного льотчика і генерала найвищого рангу Марка Н.Нерда, а також його команду невдах у новітньому підрозділі збройних сил. Нерду належить вирішити безліч проблем підкорення космосу та грамотного управління підлеглими.

Загалом у другому сезоні буде сім серій. Над серіалом працювали творці шоу «Офіс» (американської версії) Кен Куопіс, Грег Деніелс та Стів Керелл.

Останній також виконує головну роль. Крім нього у «Космічних силах» знялися Джон Малкович, Діана Сілверс, Тоні Ньюсом, Ліза Кудров, Бен Шварц, Джиммі О.Ян, Дон Лейк та Тім Медовз.

В основу шоу ліг указ екс-президента США Дональда Трампа 2018 про створення військово-космічних сил, які мають забезпечити перевагу Сполучених Штатів у космосі над Китаєм та Росією.

Читати також


up