28.01.2022
Розваги
eye 157

За мотивами фільму «Людина, яка впала на Землю» з Девідом Бові вийде комікс

Комікс Людина, яка впала на Землю 2022

Видавництво Titan Comics випустить восени 2022 року графічний роман за мотивами фільму «Людина, яка впала на Землю», головну роль у якій зіграв музикант Девід Бові. Про це повідомив The Verge.

Книгу підготують письменник Ден Воттерс та художник Дев Праманік. Видання розповість історію Томаса Джерома Ньютона - інопланетянина, який залишає свою планету і вирушає на Землю у пошуках води.

За словами Воттерса, він надихнувся тим, що оригінальна історія мала у собі роздуми про взаємини людства з природними ресурсами Землі. Автор пообіцяв повернутись до цих тем і поглянути на них через призму сучасності.

«У фільмі є ідеї про кліматичні кризи та корпоративну жадібність, які актуальні зараз більше, ніж тоді, коли з'явився фільм Ніколаса Рога. Тож тепер черга за нами. Я думаю, настав час знову поглянути на світ різнокольоровими очима Томаса Ньютона», - сказав Воттерс.

Науково-фантастичний фільм «Людина, яка впала на Землю» вийшов 1976 року. Його зняв режисер Ніколас Рог за сценарієм Пола Майєрсберга. В основу картини ліг роман Волтера Тевіса.

Девід Бові отримав премію «Сатурн» за найкращу чоловічу роль у цьому фільмі. Сама картина була показана у рамках Берлінського кінофестивалю.

Читати також


up