Ресторан для корпоративу: як його обрати

Ресторан для корпоративу: як його обрати

Де б ви не працювали – у маленькій приватній компанії, величезній корпорації чи у державному закладі, – хоча б раз у житті ви були на корпоративі. Подібний захід організовується у спеціальному залі для корпоративу. Він дозволяє співробітникам краще пізнати одне одного, налагодити взаємини в колективі, встановити контакт з керівництвом, покращити імідж компанії. Цей захід часто присвячують певній події та проводять, незважаючи на пору року.

Відпочинок має бути ідеальним, тобто таким, що принесе тільки позитивні емоції. Що для цього потрібно? Насамперед правильно обрати ресторан. Вимоги до подібного закладу висуваються різні, але він повинен мати:

  • гарне оформлення;
  • смачну їжу;
  • теплу та затишну атмосферу.

Park. Art of Rest якнайкраще задовольняє дані критерії.

Заклад для проведення корпоративу: вимоги

Плануєте корпоратив? Якщо ви бодай одного разу шукали оптимальну локацію для даного заходу, то певно змогли оцінити всі складнощі рішення поставленої задачі. Знайти приміщення, оренда якого вкладається в наявний бюджет, цілком реально. Складніше знайти приміщення,  яке б задовольняло вимоги більшості учасників заходу. Це часто не легко, проте можливо, адже Park. Art of Rest пропонує на вибір декілька залів, оформлення та оснащення яких адаптується під вимоги гостей. Тож організатор без проблем впорається зі своїм завданням.

Іноді здається, що корпоратив – не надто важливий захід, проте це не так. Він обов’язково має бути проведеним на вищому рівні. Лише в такому разі будуть налагоджені комунікації в колективі, а у співробітників покращиться сприйняття компанії. Якщо на захід потраплять нові співробітники, це дозволить спростити їхню адаптацію та створити емоційні зв’язки. 

Оптимально, якщо ресторан має декілька залів і дозволяє ізолювати учасників корпоративу від інших відвідувачів, як-от у Park. Art of Rest. Так можна уникнути надмірного шуму та забезпечити умови, які дозволять колегам поспілкуватися одне з одним, обговорити роботу чи поділитися більш особистою інформацією. Керівництво ж під час корпоративну розповість про плани на майбутнє і відмітить досягнення компанії та окремих фахівців. Це вдалий момент, щоб заохотити й мотивувати спеціалістів.

Перебування в ресторані має бути комфортним для учасників, тому так важливо впевнитися, що орендований зал не буде надто тісним, врахувавши наявність простору для танців /конкурсів, застілля. Щоб не допустити помилки, слід заздалегідь поцікавитися кількістю посадкових місць.

Обов’язково зверніть увагу на інтер’єр закладу та його місце розташування, наявність парковки. Максимальної уваги варте ресторанне меню. Його обов’язково слід вивчити заздалегідь та обрати страви, які всім будуть до смаку. Далеко не кожному подобаються суші чи гостра корейська їжа, тож краще віддати перевагу нейтральним стравам – європейській чи українській кухні. Поцікавтеся смаковими вподобаннями колег і приходьте на корпоратив до ресторанного комплексу Park. Art of Rest, де отримаєте максимум позитивних емоцій.


Читати також