Відкриття власної справи у США: що потрібно знати нерезиденту

Відкриття власної справи у США

Умови для інкорпорації бізнесу у сучасних реаліях спрощені та законодавчо не обмежені. При виборі країни для реєстрації підприємці часто звертають увагу на процентний рівень податків, попит на товари чи послуги, можливості для розвитку та умови для підприємців. Багато країн на даний момент готові запропонувати українським бізнесменам добрий старт для початку справи на їхніх теренах. Одним із популярних серед нерезидентів варіантів для реєстрації компанії є США. Залежно від штату змінюються й умови для бізнесу. Звичайно, як і в кожній країні, тут є свої обмеження, але переваги для розвитку справи суттєвіші.

Українська компанія Azola пропонує юридичні послуги для відкриття власної справи у різних країнах. Спеціалісти завдяки великому досвіду роботи мають багато успішних кейсів і можуть гарантувати позитивний результат. Консультанти юридичного сервісу дадуть всю інформацію про те, де і як відкрити компанію в США й отримати пільги на початковий період.

Причини легалізації бізнесу за кордоном

Чудові можливості та перспективи заохочують до перенесення підприємництва в США, адже тут є багато додаткових пільг для власників бізнесу та гнучкі умови податкового законодавства. Основною причиною легалізації справи є можливість офіційної праці. Окрім цього, спеціалісти виділяють наступні пункти:

  • Збільшення прибутків за рахунок довіри покупців. Мешканці країни хочуть купувати продукцію, що вироблена у Штатах, а не іноземну. Тому відкриття компанії допоможе збільшити обороти товару й отримати більшу вигоду.
  • Робота на маркетплейсах. Доступ до найбільших майданчиків забезпечить стабільним прибутком та відкриє нові можливості покращення структури свого бізнесу. Окрім цього, є можливість реклами та додаткового просування послуг.
  • Невеликі податки. Є окремі штати та міста, де власникам пропонують додаткові пільги та можливості дофінансування компанії на початковому етапі.
  • Процедура реєстрації компанії не займає багато часу та є спрощеною порівняно з країнами ЄС. Директор компанії може бути відсутнім на момент укладання дозволу на діяльність бізнесу. Процедура може проходити дистанційно або через зустріч із представником.

Завдяки спрощеним умовам процедура перенесення бізнесу триває менше, ніж аналогічний процес в інших країнах. Це чудова можливість для масштабування та розширення можливостей компанії, адже США пропонують вигідні умови та зменшені податки для нової справи.


Читати також