Чому культура завжди на часі?

роспис

Культура – це своєрідний клей, який об’єднує людей. Саме наявність спільних культурних традицій створює єдність в певній спільноті людей. Зараз саме час глибше пізнавати свою культуру та залучати до традицій дітей. А допомогти в цьому можуть лекції та майстер-класи від київської артстудії «Ліхтарик».

Тут ви можете познайомитися з одним із найстаріших українських ремесел – гончарством та зробити посуд власними руками. Крім того, ви можете задекорувати шопер або футболку вибійкою. Вибійка – це техніка декорування тканини, якою користувалися ще наші далекі предки.

У студії «Ліхтарик» ви можете познайомитися з мозаїкою та опанувати цю стародавню декоративну техніку. На майстер-класі з петриківського розпису ви спробуєте опанувати декоративно-ужитковий розпис, який належить до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Також у студії є майстер-класи з вітражу, виготовлення медових свічок, мотанки, писанкарства та інші. На всі майстер-класи є в наявності подарункові сертифікати, які можна замовити в електронному чи друкованому вигляді.

Творчі майстер-класи

Творчі майстер-класи будуть прекрасним доповненням до ваших корпоративів. Студія «Ліхтарик» вже понад 10 років проводить корпоративні майстер-класи на локаціях компанії-замовниці. Майстри привозять із собою всі необхідні матеріали та покроково допомагають втілити задум учасників. Останні кілька років до офлайн-формату додалися корпоративні майстер-класи та лекції онлайн.

Онлайн-формат буде зручним для компаній, у яких співробітники працюють в різних містах або країнах. Такі спільні творчі події допомагають покращити атмосферу в колективі, підвищити лояльність працівників і дати команді більше знань про українське мистецтво та культуру.

Долучайтеся до творчості разом з арт-студією «Ліхтарик». Досліджуйте культуру України та світу, дізнавайтеся про взаємозв’язки українського та європейського мистецтва, спростовуйте міфи про провінційність української культури на лекціях з історії мистецтва від артстудії «Ліхтарик». Відкривайте для себе нові знання разом з «Ліхтариком».

Читати також


up