Кому потрібна підставка для ноутбука і як її використовувати

підставка для ноутбука

Маючи ноутбук, ти можеш працювати з ним у ліжку, на дивані, за обіднім столом. Та хоч у парку! Така мобільність – неодмінний плюс девайсу, але довге сидіння у неправильному положенні негативно впливає на твоє самопочуття, продуктивність, настрій.

Щоб уникнути цього, організуй комфортне робоче місце. В цьому тобі допоможе підставка для ноутбука. Піднявши девайс на зручну висоту та звільнивши свій простір від зайвого, одразу помітиш, наскільки легше стало працювати.

5 кроків до ергономічного робочого простору з підставкою для ноутбука

Зізнавайся, як зараз виглядає твій робочий стіл? Якщо там знаходиться купа старих паперів, непишучих ручок, річний запас смаколиків і колекція невимитих чашок з-під кави – це добряче заважає тобі сконцентруватися.

Навіть фанати «творчого хаосу» визнають, що праця в мінімалістичному середовищі значно підвищує їхню продуктивність. На щастя, створити комфортне робоче місце зовсім не складно. Розберемо процес крок за кроком:

  1. Обери настільну підставку під ноутбук. Вона має витримувати вагу твого девайсу і мати зручний кут нахилу. Наприклад, знайти варіанти з міцною конструкцією ти можеш за цим посиланням в інтернет-магазині меблів та аксесуарів для робочого столу Eversolid.
  2. Встанови підставку. Переконайся, що вона не ковзає по столу і надійно утримує лептоп.
  3. Підключи до ноутбука клавіатуру та мишку. Так тобі буде набагато зручніше активно друкувати, адже руки знаходитимуться у зручному положенні.
  4. Оптимізуй навколишній простір. Прибери зайві речі в ящики столу чи органайзери.
  5. Додай індивідуальності. Стильний настільний килимок, підставка для навушників, гарний блокнот – створи таку атмосферу, щоб тобі було приємно знаходитися за столом.

Звісно, можеш залишити поруч із собою дорогий серцю сувенір, улюблений квітучий вазон або іншу річ, з якою не хочеш розлучатися. Головне - пам’ятай про мінімалізм, щоб не захаращувати стіл.

Кому варто встановити підставку для ноутбука на робочий стіл

Насамперед підставка потрібна людям, які працюють віддалено, проводячи за лептопом більшу частину дня. Також це ідеальне рішення для: 

  • Фрілансерів, які регулярно користуються девайсом для виконання робочих завдань.
  • Журналістів, копірайтерів, письменників і тих, хто щодня друкує великі обсяги тексту. Привчивши себе працювати за робочим столом з підставкою під ноутбук, почнеш встигати більше.
  • Дизайнерів або художників. Налаштувавши зручну висоту лептопу та кут нахилу екрану, зможеш повністю сконцентруватися на творчості.
  • Геймерів. Постав девайс на підставку, підключи мишку і клавіатуру та переконайся, як зручно за ним стало грати.

Загалом неважливо, чим саме займаєшся за комп’ютером: розробляєш програми, граєш в онлайн-ігри, пишеш книжку. Обирай за цим посиланням підставку під ноутбук на стіл та створюй комфортний робочий простір, в якому тобі буде приємно знаходитися.


Читати також