Практичні поради щодо вибору літнього одягу та взуття

літній одяг

Влітку краще носити одяг, який буде не лише мати гарний вигляд, але насамперед буде зручним. Щоб виглядати модно, необов’язково щороку повністю змінювати свій гардероб. Дотримуючись наведених нижче порад, ви зможете придбати ідеальний літній одяг, який прослужить не один сезон.

Який одяг найкраще підійде для теплої пори року?

  • Натуральні матеріали. Обирайте одяг з легкої бавовни, шовку чи льону. Ідея полягає в тому, щоб дати шкірі можливість вільно дихати, тоді як матеріал буде вбирати піт.
  • Світлі відтінки. Влітку рекомендуються світлі кольори, оскільки вони не поглинають тепло, як темні. Крім того, білий або синій мають «легкий» характер, який відображає літню атмосферу.
  • Вільний крій. Влітку краще носити вільні фасони та тканини, що дихають. Джинсові шорти жіночі не лише підкреслять вашу фігуру, але допоможуть не перегріватися у спеку. Уникайте одягу, який щільно прилягає до тіла, оскільки матеріал, який облягає шкіру, змусить вас надмірно потіти.
  • Сорочка у сині смужки. Біла сорочка з блакитними або темно-синіми смужками – фантастична ідея для літньої стилізації. Вона пасуватиме до шортів, легких спідниць, елегантних штанів і навіть джинсів. Морська атмосфера ніколи не виходить із моди, і насолодитися нею можна не лише під час відпочинку біля моря.
  • Широкі штани. Наприклад джинси широкі жіночі є чудовою альтернативою джинсовим шортам. До того ж вони набагато елегантніша за спортивні шорти. Такі штани можна придбати в різних кольорах і різної довжини. Вони не виходять з моди і дуже зручні.
  • V-подібний виріз. Літо – гарний час, щоб продемонструвати свою шкіру та носити глибокі вирізи. V-подібний виріз ідеально підходить для спекотних днів. Він красиво підкреслює та подовжує шию, а значить і всю фігуру. Він може мати різну ширину і глибину, тому однаково добре підійде жінкам з великими та маленькими грудьми.
  • Топи та сукні з відкритими плечима. Одяг з відкритими плечима ніколи не виходить з моди, а влітку сидить як влитий. Його можна носити на різні випадки життя, просто змінивши аксесуари чи одягнувши жакет.

Яке взуття носити влітку?

Вибір взуття може бути безпосередньо пов'язаний з конкретною моделлю штанів, шортів або спідниці. Якщо вибрали на літо джинсові шорти, можете сміливо доповнити їх найбільш літнім аксесуаром - шльопанцями. На сайті intertop.ua можна придбати шльопки чоловічі та жіночі різних стилів, кольорів і з різних матеріалів. Там ви легко знайдете ідеальне взуття на літо.


Читати також