28-01-2022 Розваги 638

Новини кіно за тиждень. 28.1.2022

Новини кіно за тиждень. 28.1.2022

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Приємного читання.

Детективи-імпровізатори у трейлері чорної комедії Murderville

Murderville

Netflix опублікував ролик детективної комедії Murderville. У кожному епізоді серіалу буде запрошена знаменитість, якій і належить стати головним героєм. Ось тільки сценарій гостям не покажуть, тому їм доведеться включитися в поліцейську команду, імпровізувати і намагатися розгадати, хто ж убивця.

Murderville відвідають Конан О'Браєн, Маршон Лінч, Кумейл Нанджіані, Енні Мерфі, Шерон Стоун та Кен Джонг.

Усі шість епізодів першого сезону Murderville вийдуть 3 лютого та будуть доступні на Netflix.

Про озвучку та субтитри поки нічого не ясно.

Став відомий каст другого сезону серіалу «Добрі передвісники»

Добрі передвісники новини кіно

Оголошено повний акторський склад другого сезону «Добрі передвісники» від Amazon і BBC.

Дерек Джекобі продовжить роботу в серіалі в ролі Метатрона, а до акторського складу приєднається його колега з міні-серіалу 1976 року «Я, Клавдій» Шан Філліпс.

У новому сезоні також візьмуть участь Марк Гетісс («Шерлок», «Доктор Хто»), Стів Пембертон («Автостопом по галактиці», «Матч-пойнт»), Рис Шерсміт («Зомбі на ім'я Шон». «Доктор Хто»), Нів Волш, Тім Дауні («Король говорить», «Знедолені», Піт Фірман, Енді Ошо («Парадокс», «Смерть у раю») та Алекс Нортон («Пірати Карибського моря»). Повідомляється також, що Френсіс Мак-Дорманд у новому сезоні не з'явиться.

Письменник, сценарист і автор серіалу Ніл Гейман висловив приємну схвильованість тим фактом, що до роботи над серіалом повернулася більшість акторів з першого сезону.

«Ми так схвильовані тим, що змогли повернути так багато чудових акторів у сім'ю „Добрих передвісників “. Деякі з них повторюють ролі, а деякі відіграють абсолютно нових персонажів. Ми також раді новим людям. У нас зібрався гурт дивовижних талантів, і бачити те, що вони нам дають - щоденне задоволення. Я не можу дочекатися, коли решта світу теж відчує це».

Серіал «Добрі передвісники» заснований на романі Террі Пратчетта та Ніла Геймана. Другий сезон складатиметься з шести епізодів і дещо відхилиться від оригінальних сюжетних ліній роману. Новий сезон продюсують Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation та Narrativia.

За романом «Пізніше» Стівена Кінга знімуть серіал із Люсі Лью у головній ролі

пізніше 2022

Blumhouse Television зніме новий містичний серіал за мотивами роману Стівена Кінга «Пізніше», який вийшов 2021 року. Головну роль у шоу виконає Люсі Лью.

Як пише Deadline, екранізація «Пізніше» вийде у форматі обмеженого серіалу – багаторічного шоу на кілька сезонів чекати, найімовірніше, не варто.

Творцем серіалу виступить Раель Такер, вона вже написала сценарій першої серії. Такер, яка працювала над серіалами «Надприродне», «Реальна кров» та «Священна брехня», прокоментувала проект так: «"Пізніше" - це щось жахливе, зворушливе і дивне. Зрозуміло, адже це Стівен Кінг. Адаптація книги одного з моїх улюблених письменників із неймовірним партнером Blumhouse та незрівнянною Люсі Лью – це мрія, що стала реальністю».

Сам Стівен Кінг зізнався, що вже давно хотів попрацювати із засновником Blumhouse Джейсоном Блумом. Тепер, каже, у них із продюсером у виробництві одразу два спільні проекти. Письменник має на увазі екранізації роману «Пізніше» та повісті «Телефон містера Гаррігана» зі збірки «Якшо кров тече» для Netflix.

Блум відповів, що особисто мріяв співпрацювати з Кінгом ще до свого народження.

У центрі уваги бестселера «Пізніше» опиняється власниця літературної агенції Тія Конклін, яку в серіалі, мабуть, зіграє Люсі Лью. Хоча ще актрисі може дістатися роль подруги героїні – детектива поліції Нью-Йорка Ліз Даттон.

Тія сама виховує сина Джеймі, який має екстрасенсорні здібності – він уміє розмовляти з мертвими. За допомогою свого дару Джеймі зв'язується з померлим клієнтом матері і допомагає їй дописати незавершену книгу письменника.

Однак потім хлопчик вплутується в справжню кримінальну заварушку - йому необхідно допомогти Ліз завадити вже мертвому маніяку-підривнику реалізувати свій підступний план.

Метт Рівз принципово не хотів пов'язувати свого «Бетмена» із загальним кіновсесвітом

Метт Рівз 2022 Бетмен

Режисер Метт Рівз у новому інтерв'ю для видання Esquire розповів про те, що не хотів пов'язувати свого «Бетмена» (The Batman) із рештою фільмів кіновсесвіту DC.

Раніше сольний фільм про Темного лицаря мав розповісти історію Бетмена, зіграного Беном Аффлеком, проте потім плани студії Warner Bros. змінилися. Проект, який Аффлек мав також зрежисувати, знайшов абсолютно нову творчу команду та змінив напрямок.

«Ось у чому справа: я поважаю те, що всесвіт DC став розширеним всесвітом, і всі фільми начебто пов'язані один з одним. Але ще один фільм про Бетмена не повинен був нести тягар відповідальності за зв'язок персонажів із усіх цих інших фільмів. Я не хотів, щоб вони були там», - розповів Метт Рівз.

«Бетмен» Рівза розповість про перші роки Темного лицаря на шляху становлення головного захисника Готема. Його основним противником стане Загадник, який почне вбивати високопоставлених людей і залишати для героя шифри на кшталт серійного вбивці Зодіака.

Меттью Вон повідомив про роль Дуа Ліпи у своєму новому бойовику з Кавіллом, Роквеллом та Сіною

Меттью Вон 2022

Режисер Меттью Вон («Kingsman: Секретна служба», «Люди Ікс: Перший клас») у матеріалі видання The Wall Street Journal, присвяченому співачці Дуа Ліпі, трохи розповів про її роль у новому фільмі Argylle.

За словами постановника, поява Дуа Липи в кадрі не стане простим камео, а гратиме визначальну роль у сюжеті. Вона має «ключову роль у вирішальному моменті фільму», — повідомив Вон. Сама ж Дуа Ліпа, для якої поява у новому бойовику Меттью Вона стане акторським дебютом, розповіла, що їй було страшно на зйомках.

«Всі мені казали: „О, хіба це не схоже на створення музичного кліпу?“. Ні, це зовсім не так. У музичному відео ви граєте на камеру, тоді як у фільмі ви повинні забути про зйомку та поринути у роль», — поділилася співачка.

Крім Дуа Ліпи, у фільмі Вона з'являться такі актори як Генрі Кавіл («Агенти U.N.C.L.E.»), Сем Роквелл («Кролик Джоджо»), Брайс Даллас Говард («Рокетмен»), Брайан Кренстон (серіал «Пуститися берега»), Кетрін О'Гара («Один вдома»), Джон Сіна («Загін самогубців: Місія навиліт») та Семюел Л. Джексон («Кримінальне чтиво»).

Основою для сюжету Argylle стала однойменна книга Еллі Конвей. Роман розповідає про найкрутішого шпигуна планети, який подорожує світом і виконує складні завдання.

Фільм має вийти у 2022 році, проте точна дата поки що не повідомляється.

Джейк Джилленгол спродюсує і зіграє у трилері про пограбування яхт

Джейк Джилленгол 2022

Як повідомляє Deadline, актор Джейк Джилленгол («Початковий код», «Полонянки») виступить як продюсер і виконає одну з ролей у фільмі Cut and Run, постановкою якого займеться режисер Джон Гленн («Райський проект», «Орлиний зір») — він напише сценарій.

Сам фільм позиціонується як трилер та розповість історію групи злодіїв, які займаються пограбуванням яхт, використовуючи швидкохідні катери. Якось їм «пощастило» пограбувати не тих людей і забрати не те, що вартувало. Їхній вчинок, звичайно ж, призводить до великих проблем.

Виробництвом Cut and Run займатиметься студія New Republic Pictures разом із компанією Джилленгола Nine Stories Productions.

Цього року за участю Джилленгола плануються до релізу одразу три фільми: «Перекладач» (The Interpreter) Гая Річі, «Швидка» (Ambulance) Майкла Бея та «Дивізіон» (The Division), в якому актор зіграє разом із Джесікою Честейн.

Стів Карелл поповнив акторський склад «Якщо» Джона Красінскі

Джон Красінскі. Новини кіно 2022

Актор Стів Карелл ("Офіс", "Ранкове шоу", "Гра на пониження") приєднався до акторського складу фільму "Якщо" режисера Джона Красінки ("Тихе місце"). Про це повідомляє Deadline.

До акторського складу вже входять Райан Рейнольдс ("Головний герой", "Червоне повідомлення", "Дедпул"), Алан Кім ("Мінарі"), Кейлі Флемінг ("Ходячі мерці"), Фіона Шоу ("Енола Холмс", "Гар" Поттер»), Фібі Уоллер-Брідж («Дрянь») та інші.

Історія розповість про подорож дитини у своїй уяві. Інші подробиці поки що залишаються в таємниці. Прем'єру заплановано на 17 листопада 2023 року.

Ієн Маккеллен назвав участь у мюзиклі своєю останньою акторською метою

Ієн Маккеллен 2022

Британський актор Іен Маккеллен («Володар кілець», «Люди Ікс») назвав участь у мюзиклі останнім досягненням, якого він хотів би досягти у своїй акторській кар'єрі. Про це повідомляє Deadline із посиланням на програму Today на BBC Radio 4.

82-річний актор заявив, що йому «більше нічого доводити», але участь у мюзиклі — «одна з небагатьох областей, що залишилися недоторканими». Він також додав, що не є добрим співаком, хоч і вміє «тримати ритм пісні».

Зараз Маккелен бере участь у постановці п'єси Whodunnit [Unrehearsed]. У ній він виконав іншу давню мрію зіграти детектива. У театральній постановці також беруть участь Емма Томпсон (Круелла) і Джилліан Андерсон (Секретні матеріали).

Дені Вільнев розкрив, як просувається робота над другою «Дюною»

Дюна 2 Дені Вільнев

Майже відразу після виходу в прокат «Дюна» Дені Вільнева заслужила своє право на продовження, показавши гарний результат як у світовому бокс-офісі, так і на платформі HBO Max.

Зараз режисер стрічки готується до зйомок, які мають стартувати вже цього року. Про те, на якій стадії він зараз, Вільнев розповів у підкасті The Hollywood Reporter. За його словами, він уже майже закінчив сценарій, і найближчим часом розпочнеться процес створення розкадровок.

В українському прокаті нова «Дюна» вже обзавелася датою виходу – при позитвному розкладі та відсутності переносів вона вийде 20 жовтня 2023 року.

Раніше Вільнев також зазначав, що спочатку розраховував на три картини. Чи бути цьому, чи ні, покаже час.

Френсіс Форд Коппола розпочне зйомки «Мегаполісу» восени

Мегаполіс 2023

Оскароносний режисер Френсіс Форд Коппола («Хрещений батько», «Дракула», «Апокаліпсис сьогодні») почне знімати свій новий фільм «Мегаполіс» (Megalopolis) восени 2022 року. Про це повідомляє MaxBlizz.

Головні ролі у картині можуть зіграти Оскар Айзек («Дюна», «Місячний лицар»), Зендея («Людина-павук: Додому шляху нема», «Ейфорія»), Мішель Пфайффер («Обличчя зі шрамом»), Кейт Бланшетт («Загадкова історія Бенджаміна Баттона», «Не дивіться вгору») та Форрест Вітакер («Останній король Шотландії»).

Бюджет фільму становитиме близько $100-120 мільйонів - Коппола сам його фінансує.

Сюжет розповість про геніального архітектора, який хоче перетворити Нью-Йорк майбутнього на утопічний центр світу, але конкурує з проектом мера міста.

Анімаційний серіал FreakAngels отримав новий відеоролик

Анімаційний серіал FreakAngels

Американський дистриб'ютор і видавець Crunchyroll, який займається потоковим мовленням продукції Східної Азії, випустив прев'ю для свого останнього оригінального серіалу FreakAngels і разом з тим розкрив акторський склад команди юних екстрасенсів.

Ролик демонструє напружені відносини між головними героями, змушеними боротися із зовнішніми та внутрішніми загрозами.

Дія FreakAngels відбувається у постапокаліптичній Великобританії і розповідає про дванадцять 23-річних екстрасенсів, що живуть у зруйнованому районі Лондона - Вайтчепелі.

Аніме-адаптація заснована на захоплюючій постапокаліптичній історії культового сценариста Воррена Елліс, автора коміксів Transmetropolitan, Fell та Planetary.

Також стали відомі деякі члени акторського складу серіалу: Марша Томасон (Castlevania) зіграє бойову дівчину Кей Кей, Джулі Натансон (Final Fantasy XV) озвучить Аркаді, дівчину яка здається грайливою дитиною, але насправді може бути наймогутнішою людиною у світі. Джека, моряка-одинака, грає Тру Валентино (Psychonauts 2), пацифістку Сіркку озвучує Назнін Контрактор (Star Wars Resistance), а медика Мікі грає Меллорі Лоу (DC Super Hero Girls). До акторського складу також увійшли Крістіан Ліс (PISTOL), Деніел Гілліс (Spider-Man 2), Кріс Гір (Detective Pikachu), Вікторія Аткін (The Sinking City), Анніваа Буачі (Mass Effect: Andromeda) та Даррен Джейкобс (Genshin Impact).

Оригінальний веб-комікс FreakAngels виходив з 2008 до 2011 року. Він отримав кілька нагород, включаючи Eagle Award за найкращий веб-комікс у 2010 та 2012 роках, та був включений до списку «50 найкращих несупергеройських графічних романів» журналу Rolling Stone.

Прем'єра FreakAngels на Crunchyroll запланована на 27 січня у рамках зимового сезону аніме на сервісі потокового мовлення.

Вийшов тизер мультфільму «Піноккіо» Гільєрмо дель Торо

Гільєрмо дель Торо. Новини кіно 2022

Netflix випустив перший тизер лялькового мультфільму Гільєрмо дель Торо «Піноккіо», заснованого на казці Карло Коллоді. Ролик підтвердив, що прем'єра мультика відбудеться у грудні 2022 року.

У тизері з'явився цвіркун Джиміні, який пообіцяв глядачам дивовижну історію про Піноккіо. За словами героя, ніхто не розповість цю історію краще за нього, оскільки він буквально жив у серці дерев'яної ляльки, що ожила і мріяла стати справжнім хлопчиком.

За сюжетом Джиміні супроводжуватиме Піноккіо у його пригоді та виступатиме совістю героя. Самого Піноккіо та його тата Джепетто, який створив героя, теж можна помітити у тизері, якщо дивитися уважно. Герої відбиті на фотографії на стіні в будиночку Джиміні. Щоб побачити Піноккіо та Джепетто у дії, нам доведеться почекати повноцінний трейлер.

Але судячи з чарівного Джиміні, й інші герої виглядатимуть казково круто. На глядачів чекає яскрава та насичена на дивовижні моменти музична казка.

У грудневому інтерв'ю Collider Гільєрмо дель Торо пообіцяв, що це буде веселий мюзикл. Проте ще режисер і сценарист заявив, що його натхненний «Франкенштейном» мультфільм порушить деякі дуже глибокі теми: «"Піноккіо" і "Франкенштейн" завжди були для мене двома сторонами однієї і тієї ж історії. "Піноккіо" розкриває дуже глибокі теми, але водночас це веселий мюзикл і він неймовірно зворушливий».

Як також натякнув дель Торо, його адаптація класичної казки переосмислить мораль історії про ляльку, яка хоче стати людиною. І автор дав зрозуміти, що мультик змусить глядачів плакати. Як зізнався Торо, особисто він уже плакав під час перегляду відзнятого матеріалу.

Вупі Голдберг повернеться до другого сезону серіалу «Зоряний шлях: Пікар»

Вупі Голдберг 2022

66-річна актриса останнім часом мало знімається. Володарка «Оскара» Вупі Голдберг повертається у всесвіт «Зоряного шляху».

Актриса повернулася до ролі Гайнан (бармен на кораблі «Ентерпрайз»), ролі, яку вона виконувала у «Зоряному шляху: Наступне покоління» з 1988 до 1993 року. Вона має допомогти головному герою адміралу Пікару (Патрік Стюарт) зрозуміти зміну часу.

Вупі Голдберг покликав у 2020 році сам Патрік Стюарт. «У мене офіційне запрошення, і воно для тебе, Вупі, — сказала Стюарт. — Алекс Куртцман, старший виконавчий продюсер серіалу, і всі його колеги, зокрема я, хочуть запросити вас на другий сезон».

«Я вже говорила це. “Зоряний шлях” одна із чудових подій у моєму житті, — відповіла Голдберг. — Це був найкращий час».

До акторського складу другого сезону «Пікара» входять Елісон Пілл, Іса Бріонес, Сантьяго Кабрера, Енні Вершлінг, Джері Райан, Іза Бріонес, Еван Евагора, Мішель Герд, Орла Бреді та Брент Спайнер.

У новому сезоні Пікар та його команда вирушають у сміливу та захоплюючу нову подорож: у минуле. Пікар повинен залучити друзів, як старих, так і нових, щоб протистояти небезпекам Землі у відчайдушній гонці з часом, щоб урятувати майбутнє галактики - і зіткнутися з остаточним випробуванням від одного зі своїх найбільших ворогів.

Білл Мюррей влаштував спонтанний вуличний

Концерт Білла Мюррея, новини кіно 2022

Минулої середи Білл Мюррей вирішив розрядити атмосферу в нью-йоркському Вашингтон-Сквер парку і влаштував несподіваний концерт у супроводі справжнього оркестру.

71-річний актор виконав хіти з мюзиклу «Вестсайдська історія» I Feel Pretty та America, а також заспівав пісню з опери «Поргі та Бесс», а на довершення зачитав поему Dog Лоуренса Ферлінгетті.

Йому акомпанували скрипалька Міра Ванг та піаністка Ванесса Перес, а також віолончеліст Ян Фоглер.

Люди, що проходили повз, спостерігали за цим дивовижним видовищем доти, поки Мюррей не оголосив, що поліція просить відкласти мікрофон і розійтися.

Звичайно, на все є причини, і таким чином Білл та його компанія рекламували майбутній фільм-концерт «Нові світи: Колиска цивілізації» за його участю.

Фанати Ани де Армас подали до суду на Universal

Фанати Ани де Армас

Двоє шанувальників кубинської актриси Анни де Армас подали судовий позов на адресу студії Universal. Причиною став маркетинговий хід для музичної мелодрами Yesterday: у трейлері фільму де Армас показали, а із самої картини сцени за її участю вирізали.

Позивачі стверджують, що побачили трейлер Yesterday за участю де Армас і вирішили взяти його в оренду на стримінговій платформі Amazon Prime Video, витративши 3,99 долара кожен. Вже після перегляду фільму обидва переконалися, що де Армас у картині не з'явилася. Тепер фанати актриси вимагають стягнути з Universal Pictures п'ять мільйонів доларів за публікацію «некоректної реклами, що вводить в оману».

Дата суду поки що не призначена.

Де Армас мала зіграти у фільмі Роксанну, дівчину головного героя-музиканта Джека (Гімеш Патель). Той після надприродного втручання стає єдиною людиною на Землі, яка пам'ятає всі тексти пісень гурту The Beatles.

Після виходу Yesterday влітку 2019 сценарист стрічки Річард Кертіс так пояснив відсутність у сюжеті героїні де Армас: «Це дуже травмуюче рішення, оскільки вона була приголомшливою. Це стало проблемою. Глядачам подобалася історія Джека та Еллі (Лілі Джеймс), і вона добре працювала. Спочатку героїня Ани де Армас була фактором, що ускладнює ситуацію», — згадує він.

Yesterday режисера Денні Бойла отримав неоднозначні оцінки критиків (63% на Rotten Tomatoes), але стала фінансово успішною для Universal, зібравши у світовому прокаті $154 млн за бюджету $26 млн.

Шоураннер «Відьмака» натякнула, що 3 сезон буде наймасштабнішим

Відьмак 3

Шоураннер серіалу «Відьмак» Лорен Шмідт-Гіссріх натякнула, чого фанатам варто очікувати від 3 сезону шоу. Судячи зі слів автора, це буде наймасштабніший сезон.

У грудневому інтерв'ю TechRadar Шмідт-Гіссріх заявила, що в нових серіях на Континенті відбудеться якась важлива подія. Як здогадалися фанати, йдеться про Танеддський бунт.

3 сезон знімуть за мотивами четвертої книги фентезі-циклу Анджея Сапковського «Година Презріння», де якраз і стався заколот чарівників, який призвів до війни.

У Twitter один шанувальник запитав у Лорен Шмідт-Гіссріх, чи буде для 3 сезону збільшено бюджет. Як зазначив фанат, для адаптації Танеддського бунту потрібно багато коштів, оскільки мають бути великі сцени з магією. Сценаристка та продюсер дала зрозуміти, що грошей вклали достатньо – видовище буде грандіозним: «Третій сезон величезний».

Наразі команда проекту активно готується до старту зйомок 3 сезону. Як очікується, Netflix запустить виробництво вже на початку весни. Завершаться зйомки приблизно у серпні. На постпродакшн може піти близько шести місяців. Цілком ймовірно, що перші кадри зі зйомок ми можемо побачити вже навесні або влітку.

Мері Елізабет Вінстед зніметься у серіалі «Асока»

Мері Елізабет Вінстед зніметься у серіалі «Асока» за «Зоряними війнами»

Мері Елізабет Вінстед увійшла до акторського складу майбутнього серіалу Disney+ «Асока» про пригоди улюбленої героїні фанатів «Зоряних війн» Асокі Тано у виконанні Розаріо Доусон. Кого саме зіграє зірка стрічок «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» та «Кловерфілд, 10» Вінстед, поки не уточнюється.

Подробиць сюжету теж поки що немає. Однак The Hollywood Reporter пише, що зйомки стартують вже навесні в Каліфорнії, тому ближче до початку виробництва можуть з'явитися нові деталі про проект.

Дія «Асокі» розгорнеться через п'ять років після подій фільму «Зоряні війни: Епізод 6 - Повернення джедая». За сюжетом Асока перетнеться зі своїм учителем Енакіном Скайвокером.

До ролі Дарта Вейдера повернеться Гайден Крістенсен, який також засвітиться у серіалі «Обі-Ван Кенобі» з Юеном Мак-Грегором. Сольник Обі-Вана Кенобі очікується у 2022 році.

У шоу ще зніметься Наташа Лю Бордіццо – акторка виконає роль Сабін Врен, яка вперше з'явиться у ігровому кіно.

За пригодами анімаційних Асокі та Сабін ми спостерігали у мультсеріалі «Зоряні війни: Повстанці». Ігрова Асока дебютувала у 2 сезоні «Мандалорця». Також у «Асоці» з'явиться Іванна Сахно, яка зіграє якусь нову героїню, створену спеціально для серіалу.

Сценаристом та продюсером серіалу «Асока» виступить Дейв Філоні. Ще продюсуванням займатиметься Джон Фавро. Разом вони працювали над шоу «Мандалорець» та «Книга Боби Фетта».

Прем'єра «Асоки», за чутками, відбудеться 2023 року.

«Ножі наголо 2» з Деніелом Крейгом може вийти наприкінці 2022 року

Ножі наголо 2

Став відомий приблизний період, коли може вийти довгоочікуваний детектив «Ножі наголо 2» із Деніелом Крейгом у головній ролі.

Сіквел хіта 2019 очікується наприкінці 2022-го. Зйомки «Ножі наголо 2» завершилося ще у вересні 2021 року, тому команда проекту вже активно займається поствиробництвом. Схоже, все у творців сіквела йде за планом, оскільки вийде фільм уже 2022-го. Як пише Variety, прем'єра може відбутися десь восени.

«Ножі наголо 2» вийде відразу в Мережі - фільм можна буде подивитися на Netflix. І фільм започаткує велику співпрацю режисера і сценариста Райана Джонсона з Netflix. Сервіс уже запланував третю частину – а в планах цілий кіновсесвіт, так що можливі спін-оффи.

Про сюжет «Ножі наголо 2» поки що не повідомляється. Проте відомо, що під час розслідування нової справи про вбивство детектив Бенуа Бланк (Крейг) опиниться у різних країнах світу. Очікується, що основним місцем дії буде сонячна Греція. Проте ще Бланк може відвідати Сербію, а потім повернутися до США.

З першого «Ножі наголо» повернеться лише Бланк – інші герої будуть нові. До акторського складу ще увійшли Кейт Гадсон, Едвард Нортон, Дейв Батіста, Ітан Гоук, Кетрін Ган, Жанель Моне та Леслі Одом-молодший.


Читати також