27-01-2022 Розваги 122

За романом «Пізніше» Стівена Кінга знімуть серіал із Люсі Лью у головній ролі

пізніше 2022

Blumhouse Television зніме новий містичний серіал за мотивами роману Стівена Кінга «Пізніше», який вийшов 2021 року. Головну роль у шоу виконає Люсі Лью.

Як пише Deadline, екранізація «Пізніше» вийде у форматі обмеженого серіалу – багаторічного шоу на кілька сезонів чекати, найімовірніше, не варто.

Творцем серіалу виступить Раель Такер, вона вже написала сценарій першої серії. Такер, яка працювала над серіалами «Надприродне», «Реальна кров» та «Священна брехня», прокоментувала проект так: «"Пізніше" - це щось жахливе, зворушливе і дивне. Зрозуміло, адже це Стівен Кінг. Адаптація книги одного з моїх улюблених письменників із неймовірним партнером Blumhouse та незрівнянною Люсі Лью – це мрія, що стала реальністю».

Сам Стівен Кінг зізнався, що вже давно хотів попрацювати із засновником Blumhouse Джейсоном Блумом. Тепер, каже, у них із продюсером у виробництві одразу два спільні проекти. Письменник має на увазі екранізації роману «Пізніше» та повісті «Телефон містера Гаррігана» зі збірки «Якшо кров тече» для Netflix.

Блум відповів, що особисто мріяв співпрацювати з Кінгом ще до свого народження.

У центрі уваги бестселера «Пізніше» опиняється власниця літературної агенції Тія Конклін, яку в серіалі, мабуть, зіграє Люсі Лью. Хоча ще актрисі може дістатися роль подруги героїні – детектива поліції Нью-Йорка Ліз Даттон.

Тія сама виховує сина Джеймі, який має екстрасенсорні здібності – він уміє розмовляти з мертвими. За допомогою свого дару Джеймі зв'язується з померлим клієнтом матері і допомагає їй дописати незавершену книгу письменника.

Однак потім хлопчик вплутується в справжню кримінальну заварушку - йому необхідно допомогти Ліз завадити вже мертвому маніяку-підривнику реалізувати свій підступний план.


Читати також