27.01.2022
Розваги
eye 125

Сем Реймі розкрив подробиці зйомок «Доктора Стренджа 2»

Подробиці зйомок «Доктора Стренджа 2»

Режисер майбутнього фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Сем Реймі поділився новими подробицями про зйомки блокбастера Marvel Studios.

Масштабні зйомки сіквела «Доктора Стренджа» завершилися на початку січня, що підтвердила головна зірка дилогії Бенедикт Камбербетч.

У новому інтерв'ю Variety Сем Реймі сказав, що зйомки справді завершені. Проте ще режисер заявив, що робота над фільмом продовжується – він та інші учасники команди хочуть показати глядачам ідеальне розважальне кіно: «Ми лише починаємо тестувати картинку. З'ясовуємо, чи потрібно зробити ще щось. Якщо за короткий проміжок часу, що залишився, щось можна поліпшити, то я зроблю це. Я точно знаю, що команда Marvel не зупиниться. Вони продовжуватимуть удосконалювати фільм доти, доки він максимально не наблизиться до того, щоб стати великим».

Як зазначив Реймі, у команді Marvel Studios на чолі з Кевіном Файгі працюють чудові співробітники. За його словами, це професіонали своєї справи, які підтримують її на кожному етапі провадження.

Сем Реймі заодно прокоментував фільм «Людина-павук: Додому шляху нема», який повернув на екрани Людину-павука (Тобі Магвайр), Зеленого гобліна (Віллем Дефо), Доктора Восьминога (Альфред Моліна) та Пісочної людини (Томас Гейден Черч) «павучої» трилогії. Режисер сказав, що йому дуже сподобався новий сольник Людини-павука (Том Голланд).

«Це було так весело. Мені сподобався «Додому шляху нема». Глядачі, з якими я дивився фільм, просто божеволіли. Було чудово спостерігати, як грає Альфред, поки Віллем Дефо дивиться, як ці хлопці виводять все на новий рівень. І Тобі був приголомшливим, як завжди. Це було таким освіжаючим для мене».

За сюжетом стрічки «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Доктор Стрендж (Камбербетч) вирушить у велику подорож мультивсесвітом, щоб урятувати всі світи від можливої катастрофи. Чаклун зустріне на своєму шляху мешканців найрізноманітніших реальностей – навіть зіткнеться із темною версією себе.

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» намічена на 5 травня.

Читати також


up