27.01.2022
Розваги
eye 133

На перших кадрах зі зйомок горору «Хелловін закінчується» показали новий образ Джеймі Лі Кертіс

Хелловін закінчується 2022

У Мережі опублікували перші кадри зі зйомок горору «Хелловін закінчується» – фінальної частини нової трилогії культової франшизи «Хелловін». На знімках засвітилася Джеймі Лі Кертіс у новому образі своєї героїні Лорі Строуд.

Кадри з'явилися на просторах Twitter - одну з них опублікувала у себе на сторінці сама Кертіс. На фотографіях у Лорі зовсім інша зачіска, та й вбрання дуже відрізняється від того, що носила героїня в перших двох частинах серії «Хеллоуїна».


У коментарі до посту Джеймі Лі Кертіс натякнула, що Лорі у фінальній битві з Майклом Майєрсом (Джеймс Джуд Кортні та Нік Кастл) здивує заклятого ворога новими прийомами. Каже, у фільмі постане стара добра Лорі Строуд, але з «новими трюками».

Нагадаємо, «Хелловін убиває» завершився шокуючим поворотом сюжету. У фіналі слешера Майкл Майєрс убив Карен Нельсон (Джуді Грір) – дочку Лорі. Після того, що сталося, Строуд поклялася помститися маніяку. Однак швидко розібратися зі лиходієм героїні не вдасться – дія «Хеллоуїна закінчується» розгорнеться через 4 роки після подій другої частини.

Режисер і сценарист Девід Гордон Грін у грудні 2021 року розповів Empire, що всі три розділи історії дуже відрізняються один від одного. За словами постановника, у фільмі «Хелловін закінчується» буде вже зовсім інша атмосфера, тож на фанатів чекають великі сюрпризи.

Прем'єра фільму «Хелловін закінчується» запланована на 13 жовтня.

Читати також


up