26.01.2022
Розваги
eye 111

У новому відео про «Незвідане» показали зйомки трюку в літаку

Новини кіно 2022 Незвідане Uncharted

У Мережі з'явилося нове промо-відео пригодницького бойовика «Незвідане», заснованого на іграх серії Uncharted. У ролику Том Голланд розповів та показав, як знімали трюк у літаку – найскладніший у його кар'єрі.

Голланд завоював величезну популярність завдяки ролі Людини-павука у фільмах кіносвіту Marvel.

Під час зйомок проектів Marvel актор виконав багато крутих трюків. Однак вони не зрівняються з тим, що Голланд творив у ролі Нейтана «Нейта» Дрейка.

Нейт під час своєї пригоди зробить багато небезпечних трюків. Однак особливо шалені будуть його розборки з бандитами в літаку.

На створення екшен-сцени, яку показали у промо-фільмі, пішло кілька тижнів. Голланд зізнався, що працювати над нею було дуже важко та страшно: «В “Незвіданому” я виконав наймасштабніші трюки у своєму житті. Сцену, де я вилітаю з коробками з літака, ми знімали протягом п'яти тижнів. Я був прикріплений до коробки, що обертається, на висоті 30 метрів. І це було страшно, що робило сцену ще правдоподібнішою. Це найскладніша послідовність дій, яку я коли-небудь робив».

«Незвідане» стане приквелом Uncharted і розповість про першу спільну пригоду Нейта та його друга та наставника Віктора «Саллі» Саллівана (Марк Волберг).

Герої вирушають на пошуки легендарного скарбу і б'ються з найманцями впливового лиходія (Антоніо Бандерас), який хоче першим дістатися скарбу.

Прем'єра фільму «Незвідане» намічена на 10 лютого.

Читати також


up