26.01.2022
Розваги
eye 123

Кріс Еванс приєднається до Двейна Джонсона в комедії Red One

Кріс Еванс 2022

Кріс Еванс увійшов до акторського складу різдвяної комедії «Red One» режисера фільмів «Джуманджі: Поклик джунглів» та «Джуманджі: Новий рівень» Джейка Кездана. Актор становитиме компанію головній зірці картини Двейну Джонсону.

Про приєднання Еванса до касту Red One повідомило видання The Hollywood Reporter. Поки що немає жодних подробиць про роль актора, але факт його співпраці з Джонсоном вже дуже інтригує.

Кріс Еванс та Двейн Джонсон є одними з найпопулярніших акторів сучасності. До речі, обидва артисти відзначилися у супергероїці – Еванс зіграв Капітана Америку у кіновсесвіті Marvel, а Джонсон дебютує у ролі Чорного Адама в однойменному фільмі DC. Потужний дует, напевно, зробить «Red One» хітом.

Зніме фільм Amazon Studios, і студія поки що тримає деталі сюжету в секреті. Відомо, що це буде «унікальний різдвяний проект», який покаже новий всесвіт напрямку святкового кіно.

У фільмі обіцяють розповісти про захоплюючу та веселу навколосвітню подорож.

Після анонсу Red One передбачалося, що Двейн Джонсон зіграє Санта-Клауса. Проте, продюсер Хірам Гарсіа в листопаді 2021 року спростував цю інформацію в інтерв'ю Film.

Також Гарсіа натякнув, що персонаж Скелі буде дуже крутим хлопцем: «Він виконає роль декого дійсно приголомшливого. Ми дуже раді цьому».

Зйомки фільму Red One стартують десь у 2022 році. Прем'єра намічена на грудень 2023-го. Фільм «Чорний Адам» вийде у прокат 28 липня 2022 року.

Читати також


up