26.01.2022
Розваги
eye 113

Режисер нового «Бетмена» відповів на критику вибору виконавця головної ролі

Метт Рівз 2022

Режисер майбутнього «Бетмена» Метт Рівз відповів на критику на адресу Роберта Паттінсона, обраного на головну роль. Не всі шанувальники кіновсесвіту вважають, що Темного лицаря повинен зіграти вампір із підліткового фентезі «Сутінки».

«Не було жодного актора, який би не отримав відсіч після оголошення, що він гратиме Бетмена в одному з повнометражних фільмів (…) Люди, які були в захваті від цього кастингу, дивилися роботи Роба після «Сутінків». Ті, хто не був у захваті, не знали фільми Роба після «Сутінків», – сказав Рівз в інтерв'ю Esquire.

Сам режисер обрав актора після перегляду фільму братів Сефді «Гарні часи» (2017) за його участю.

«Я подумав: “У нього є внутрішня лють, яка пов'язана з цим персонажем і небезпекою, що наближається, і я можу відчути його відчай”. І я твердо вирішив, що Бетмена буде грати Роб. А я гадки не мав, чи має він інтерес до цієї ролі!», – згадав Рівз.

Пізніше виявилося, що Паттінсон - великий фанат Бетмена і був у захваті від того, що готується ще один фільм про персонажа. Він обговорював сценарій з великим знанням справи, і це остаточно підкупило Рівза.

Події історії розгорнуться в період, коли Темний лицар тільки розпочав свою боротьбу зі злочинністю у Готемі.

Головні ролі також виконали Зої Кравіц (Жінка-кішка Селіна Кайл), Пол Дано (Загадник Едвард Нігма), Джон Туртурро (Кармін Фальконе), Джеффрі Райт (комісар Гордон), Енді Серкіс (дворецький Альфред Пенніворт) та Колін Фаррел.

Український глядач побачить стрічку 3 березня.

Читати також


up