26.01.2022
Розваги
eye 118

У фільмі «Білосніжка та сім гномів» не буде гномів

Білосніжка та сім гномів 2022

Disney відповіла на критику Пітера Дінклейджа на адресу фільму «Білосніжка та сім гномів». Студія заявила, що в ігровій адаптації культового мультфільму немає класичних гномів.

Нову «Білосніжку та сім гномів» зірка «Ігри престолів» та «Аферистки» Пітер Дінклейдж прокоментував у січневому подкасті WTF. Актор зазначив, що боси Disney з гордістю заявили про своє рішення взяти на роль Білосніжки латиноамериканську актрису Рейчел Зеглер, але при цьому проігнорували факт збереження у сюжеті самих гномів.

На думку Дінклейджа, зображення гномів у класичному мультику дуже стереотипне: «З одного боку ви прогресивні, але при цьому все ще розповідаєте ту ж чортову історію про сім гномів, що живуть разом у печері [у мультфільмі герої працювали у печері]. Невже я нічого не зробив, щоб змінити стан справ? Схоже, я не досить голосно говорю».

У Disney оперативно відповіли на претензії Дінклейджа. Як пише The Wrap, у студії пообіцяли показати друзів Білосніжки без будь-яких образливих стереотипів.

Кажуть, це взагалі будуть не гноми, а якісь чарівні істоти: «Щоб уникнути стереотипів з оригінального анімаційного фільму, ми застосовуємо інший підхід до цих семи персонажів і консультуємося з членами спільноти карликів. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість поділитися подробицями, оскільки фільм прямує у виробництво після тривалого періоду розробки».

Поки що складно зрозуміти, які саме чарівні істоти допомагатимуть Білосніжці у боротьбі проти Злої королеви, яку, до речі, зіграє Галь Гадот.

Героїв буде сім, як і в оригіналі, тож, швидше за все, на глядачів чекають нові версії Розумника, Ворчуна, Соні, Весельчака, Скромника, Чихуна та Простачка.

Зйомки фільму «Білосніжка та сім гномів» Марка Вебба мають стартувати у 2022 році.

Читати також


up