26.01.2022
Розваги
eye 125

Секретний персонаж «Вартових галактики 3» стане одним з наймогутніших у Marvel

Секретний персонаж «Вартових галактики 3»

Зірка майбутнього фільму «Вартові галактики. Частина 3» Чаквуді Івуджі поділився новими подробицями про свого секретного персонажа. За словами актора, цей хтось стане одним із наймогутніших героїв кіновсесвіту Marvel. Про приєднання Чаквуді Івуджі до акторського складу «Вартових галактики. Частина 3» режисер та сценарист Джеймс Ганн повідомив у листопаді 2021 року, коли оголосив про старт зйомок.

Автор уже працював з Івуджі – актор зіграв Мурна у його серіалі «Миротворець» з коміксів DC. У січні 2022-го Ганн дуже тепло відгукнувся про Івуджі, сказавши, що артист просто зводить усіх з розуму на знімальному майданчику.

Тепер нарешті свою участь у проекті Marvel прокоментував сам Чаквуді Івуджі. Актор не розкрив особистість свого таємничого персонажа, але натякнув, що цей хлопець дасть вогню: «Він потужний. Надзвичайно потужний. І складний. Це один із найскладніших персонажів у божевільному всесвіті Marvel. Я сподіваюся, він зацікавить глядачів».

За чутками, Івуджі грає Срібного Серфера або Вищого Еволюціонера, можливу появу якого в Вартових галактики. Частина 3» фанати обговорюють уже досить давно.

Обидва антигерої постають у коміксах Marvel досить сильними та складними хлопцями. Проте введення Еволюціонера особливо інтригує шанувальників, оскільки може бути пов'язані з передісторією Ракети.

Як очікується, за сюжетом Зоряний Лорд (Кріс Претт) та інші Вартові галактики вирушать на пошуки Гомори (Зої Салдана) з минулого. Героям доведеться зіткнутися з ще одним потужним персонажем - Адамом Ворлоком (Вілл Поултер).

Прем'єра фільму «Вартові галактики. Частина 3» запланована на 4 травня 2023 року.

Читати також


up