27.01.2022
Розваги
eye 122

«Мортал Комбат 2» таки знімуть – фільмом займеться сценарист «Місячного лицаря»

Мортал Комбат 2 Новини кіно 2022

Фантастичний бойовик «Мортал Комбат» з культової гри Mortal Kombat отримає продовження. Сценаристом «Мортал Комбат 2» виступить автор серіалів «Місячний лицар» та «Академія Амбрелла» Джеремі Слейтер.

«Мортал Комбат» вийшов ще навесні 2021 року - Warner Bros. і New Line Cinema дуже довго тягли із затвердженням сіквела. Проте фанати все одно очікували як мінімум ще один фільм франшизи, оскільки фінал «Мортал Комбат» натякнув на продовження історії та введення в потенційний кіновсесвіт Джонні Кейджа.

Та й у вересні 2021 року з'явилася інформація, що «Мортал Комбат 2», можливо, вже розробляють. І як тепер повідомляє Deadline, «Мортал Комбат 2» справді буде. Сценарист першого «Мортал Комбат» Грег Руссо у квітні 2021-го заявив CBR, що загалом планує зняти як мінімум три фільми серії. А в інтерв'ю Collider автор поділився ідеями сюжету сиквелів.

У другій частині Руссо хоче показати турнір Mortal Kombat, а у третій – події, що відбудуться після змагання. Щоправда, поки не уточнюється, чи Грег Руссо приєднається до команди «Мортал Комбат 2».

Коли чекати на «Мортал Комбат 2», не уточнюється.

Читати також


up