26.01.2022
Розваги
eye 162

Меттью Вон повідомив про роль Дуа Ліпи у своєму новому бойовику з Кавіллом, Роквеллом та Сіною

Меттью Вон 2022

Режисер Меттью Вон («Kingsman: Секретна служба», «Люди Ікс: Перший клас») у матеріалі видання The Wall Street Journal, присвяченому співачці Дуа Ліпі, трохи розповів про її роль у новому фільмі Argylle.

За словами постановника, поява Дуа Липи в кадрі не стане простим камео, а гратиме визначальну роль у сюжеті. Вона має «ключову роль у вирішальному моменті фільму», — повідомив Вон. Сама ж Дуа Ліпа, для якої поява у новому бойовику Меттью Вона стане акторським дебютом, розповіла, що їй було страшно на зйомках.

«Всі мені казали: „О, хіба це не схоже на створення музичного кліпу?“. Ні, це зовсім не так. У музичному відео ви граєте на камеру, тоді як у фільмі ви повинні забути про зйомку та поринути у роль», — поділилася співачка.

Крім Дуа Ліпи, у фільмі Вона з'являться такі актори як Генрі Кавіл («Агенти U.N.C.L.E.»), Сем Роквелл («Кролик Джоджо»), Брайс Даллас Говард («Рокетмен»), Брайан Кренстон (серіал «Пуститися берега»), Кетрін О'Гара («Один вдома»), Джон Сіна («Загін самогубців: Місія навиліт») та Семюел Л. Джексон («Кримінальне чтиво»).

Основою для сюжету Argylle стала однойменна книга Еллі Конвей. Роман розповідає про найкрутішого шпигуна планети, який подорожує світом і виконує складні завдання.

Фільм має вийти у 2022 році, проте точна дата поки що не повідомляється.

Читати також


up