27-01-2022 Розваги 129

Став відомий каст другого сезону серіалу «Добрі передвісники»

Добрі передвісники новини кіно

Оголошено повний акторський склад другого сезону «Добрі передвісники» від Amazon і BBC.

Дерек Джекобі продовжить роботу в серіалі в ролі Метатрона, а до акторського складу приєднається його колега з міні-серіалу 1976 року «Я, Клавдій» Шан Філліпс.

У новому сезоні також візьмуть участь Марк Гетісс («Шерлок», «Доктор Хто»), Стів Пембертон («Автостопом по галактиці», «Матч-пойнт»), Рис Шерсміт («Зомбі на ім'я Шон». «Доктор Хто»), Нів Волш, Тім Дауні («Король говорить», «Знедолені», Піт Фірман, Енді Ошо («Парадокс», «Смерть у раю») та Алекс Нортон («Пірати Карибського моря»). Повідомляється також, що Френсіс Мак-Дорманд у новому сезоні не з'явиться.

Письменник, сценарист і автор серіалу Ніл Гейман висловив приємну схвильованість тим фактом, що до роботи над серіалом повернулася більшість акторів з першого сезону.

«Ми так схвильовані тим, що змогли повернути так багато чудових акторів у сім'ю „Добрих передвісників “. Деякі з них повторюють ролі, а деякі відіграють абсолютно нових персонажів. Ми також раді новим людям. У нас зібрався гурт дивовижних талантів, і бачити те, що вони нам дають - щоденне задоволення. Я не можу дочекатися, коли решта світу теж відчує це».

Серіал «Добрі передвісники» заснований на романі Террі Пратчетта та Ніла Геймана. Другий сезон складатиметься з шести епізодів і дещо відхилиться від оригінальних сюжетних ліній роману. Новий сезон продюсують Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation та Narrativia.



Читати також