27-01-2022 Розваги 95

Двейн Джонсон візьметься за екранізацію «однієї з наймасштабніших ігор»

Двейн Джонсон 2022

Двейн Джонсон візьметься за екранізацію однієї масштабної відеоігри. Актор пообіцяв, що десь 2022 року буде офіційний анонс фільму.

Джонсон став головною зіркою одних із найуспішніших кіно-франшиз, включаючи «Джуманджі» та «Форсаж». У світі адаптацій ігор актор теж засвітився – знявся у бойовиках «Doom» та «Ремпейдж».

І тепер Скала має намір продовжити підкорювати світ ігор. Так, у новому інтерв'ю Men's Journal у Двейна Джонсона запитали, чи збирається він перенести на екран якогось персонажа з відеоігор. Актор відповів, що у 2022 році буде анонсовано його новий проект, який якраз заснований на грі.

Розкривати назву гри не став, але натякнув, що вона дуже популярна та крута: «Я завжди був великим шанувальником Madden. Не можу сказати вам, яку саме гру ми адаптуємо, але цього року буде анонс. Ми збираємося вивести на екран одну з наймасштабніших і найкрутіших ігор – я грав у неї багато років».

Джонсон не уточнив, чи зніметься він у цьому загадковому фільмі. Швидше за все, Скала стане головною зіркою проекту та займеться продюсуванням. Як зізнався Джонсон, він буде дуже радий представити проект шанувальникам з усього світу. Також актор пообіцяв «правильно вчинити з нашими друзями-геймерами» і просто зняти «відмінний фільм».

Зважаючи на все, екранізація максимально точно передасть дух гри, але буде більш самостійним проектом. Фанати вже активно обговорюють, яку гру має на увазі Двейн Джонсон. Багато хто вважає, що це адаптація God of War, в якій Скала, можливо, зіграє Кратоса. Ще є думки, що йдеться про Gears of War або Fortnite, в якій саме з'явився Скала.


Читати також