27-01-2022 Розваги 131

За «Персі Джексоном» таки знімуть серіал, є назва та опис сюжету

Персі Джексон 2022

За романами фентезі-циклу «Персі Джексон та Олімпійці» Ріка Ріордана таки знімуть серіал – Disney+ дав проекту зелене світло.

Сервіс також розкрив назву шоу та опис сюжету. Нову адаптацію своїх книг Ріордан, який виступає сценаристом шоу, анонсував ще 2020 року. Тепер на офіційній сторінці Disney+ у Twitter виклали відеозвернення письменника, який підтвердив, що серіал справді буде.

Наприкінці ролика показали лого серіалу, на якому можна побачити його назву. Шоу називається «Персі Джексон та Олімпійці» – як і книжкова серія.

Як пише Collider, серіал «Персі Джексон та Олімпійці» стане адаптацією книг однойменної серії, починаючи з найпершої – «Викрадач блискавок». Зважаючи на все, автори мають намір екранізувати всі п'ять основних творів циклу.

Дія розгорнеться в сучасному світі, а в центрі уваги опиниться 12-річний хлопчик на ім'я Персі Джексон. За сюжетом герой дізнається, що грецькі боги реальні, а сам є сином Посейдона – бога морів.

Персі несправедливо звинувачують у крадіжці блискавок Зевса. Герой вирушає у велику подорож на пошуки цінних речей бога-громовержця, щоб знайти злодія та очистити своє ім'я. Персі та його друзі воюють з небезпечними монстрами і відіграють важливу роль у громадянській війні у грецькому Пантеоні.

У Disney покладають на серіал «Персі Джексон та Олімпійці» великі надії. Президент Disney Branded Television Айо Девіс пообіцяв, що нова екранізація книг Ріка Ріордана передасть дух творів автора: «Ми запрошуємо глядачів Disney+ зануритися в історії, які вірні франшизі та сповнені гумору, сюрпризів та таємниць».

А президентка 20th Century Television Кері Берк додала, що в серіалі буде все те, за що фанати так люблять «Персі Джексона». Каже, на глядачів чекають захоплюючий екшен та масштабна міфологія.

Судячи з такого гучного анонсу серіалу «Персі Джексон та Олімпійці», найближчим часом Disney+ може оголосити акторський склад і дату старту зйомок.


Читати також